Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o pomoc a radu. Pokud možno, ale polopaticky pro laika co mám kde stáhnout aby
se daly zobrazit obrázky a hlavně otevřít v mailu? Mám Win.Vista a pokud kliknu v poště na stáhnout, tak to uloží
do : Documents>Downloads pod ( ikonu barevného "míče" Google a nejde to otevřít!
Díky moc za radu - to bych snad už zvládl stáhnout ze Slunečnice neb Download Chip.eu.
Děkuji a pěkné svátečky moncherry
Přes pravé myšítko dej Uložit jako a zkus uložit obrázek protentokrát na plochu. A zkus ho otevřít.
Jinak napiš, jaká je přípona obrázku (jpg, bmp, gif...) a v jakém programu obrázky otevíráš, třeba nemáš grafické formáty přiřazeny k žádnému programu
- otvírání v poste Gmail-W.I.Explorer
- ulozil jsem na plochu a po otevreni je na karte "Ulozit jako" Docoments/Downloads a to pod ikonou toho Google
balonu a NEJDE OTEVRIT.
- koncovka .doc snad to nekdy pujde. Nevim proc me ted Çnejdou psát hácky? Misto toho pismene je volna mezera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.