Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s otvíráním stránek

Od: esilence odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit s tímto problémem. Otevírání stránek použitím IE nebo Mozilly proběhne úspěšně až po několika aktualizacích stránky. Do té doby se objeví hláška: "Server nelze najít". Kontroluji PC Avastem a NOD on-line scannerem. Žádné potvůrky nenašel. Terminator také nic Zkoušel jsem vypnout firewall, jenž je ve Windows (mám XP Pro). Budu vděčný za Vaše odpovědi. Díky e.silence

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zkus vyčistit dočasné soubory vč. cookies a podívej se, jaké máš nainstalované doplňky, může to dělat jeden z nich

Pro FF osobně používám malý prográmek Speedy Fox. Při zavřeném prohlížeči program spustím, klepnu na Speedy Up My Firefox a bvěhen okamžiku je hotovo. Načítání stránek se mi viditelně zrychlí

www.stahuj.centru/...

esilence
hodnocení

0x

Děkuji za odpověď. Bohužel to nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]