Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit s tímto problémem. Otevírání stránek použitím IE nebo Mozilly proběhne úspěšně až po několika aktualizacích stránky. Do té doby se objeví hláška: "Server nelze najít". Kontroluji PC Avastem a NOD on-line scannerem. Žádné potvůrky nenašel. Terminator také nic Zkoušel jsem vypnout firewall, jenž je ve Windows (mám XP Pro). Budu vděčný za Vaše odpovědi. Díky e.silence
Zkus vyčistit dočasné soubory vč. cookies a podívej se, jaké máš nainstalované doplňky, může to dělat jeden z nich
Pro FF osobně používám malý prográmek Speedy Fox. Při zavřeném prohlížeči program spustím, klepnu na Speedy Up My Firefox a bvěhen okamžiku je hotovo. Načítání stránek se mi viditelně zrychlí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.