Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač na USB + flash

Od: aloisb® odpovědí: 2 změna:

Mám na chalupě starší počítač s OS WINDOWS 98 a přidal jsem tam desku s USB rozhraním. Tu jsem podle návodu nainstaloval z přiloženého CD. Stále však nevidím zasunutý flash disk - není k němu asi nainstalován ovladač. Zkoušel jsem nainstalovat 98 DRIVER_vDE050512, ale stále to nejde. Neporadí někdo nějaký univerzální ovladač pro flash paměti pro tento OS?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansz7*
hodnocení

0x

Myslím,že ovladač pro flash je blbost, zkusil bych znovu nainstalovat ovladač pro tu rozšiřující desku.Podívat se do ovládacích panelů-> systém-> správce zařízení jestli tam není nějaký vykřičník nebo něco.

A jinak bych zkusil XP

hodnocení

0x

Ideální je mít Win98SE, winpack.org/... tam je jak neoficiální service pack tak i mass storage driver. Sám jsem ten SP používal na jednom starém ntb a v pohodě, každopádně zálohuj zálohuj než to zkusíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]