Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Visty na Windows 7 - změna HW?

Od: dodod* odpovědí: 6 změna:

Ahoj chtěl bych vědět co obnáší když bych chtěl přejít z Vista na W7-jak finančně tak počítačově-měl jsem dříve xp bez problému.Ted jsem koupil HP nootebok s Vistama a pořád něco.Slyšel jsem na W7 celkem chválu.Papa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

feky
hodnocení

0x

NO win7 slouží jako by nástavba na visty...takže to instneš a o žádná data nepřijdeš...ale já bych se shtěl zeptat jak se dá na vistu nainstalovat windows XP mám to na cd ale instalace mi nejde spustit

dodod*
hodnocení

Nejsem žádnej znalec PC ale někde jsem myslím četl že to jen tak jednoduše nejde ale nevím.

Je to stejná nástavba jako tře visty na xpčkama, tedy žádná, jen se o tom tak mluví. Jediné co má Win7 vylepšené je průvodce přenesením systému, osobně to vyzkoušené tedy nemam, ale tvrdí se to :)

ar*
hodnocení

0x

Používám Visty Ultimate 64Bit a věčně problémy (po instalaci SP2 je to výrazně lepší) od jara jsem jel na zkušební W7 a vše bylo v pohodě. Pokud jste k note. dostal kupon na W7 neváhejte a přeinstalujte. Já mám Visty 3 rokem takže mám s kuponem smůlu a investovat do Bila se mně nechce.

hodnocení

0x
Ač odpůrce widlí win7 doporučím pokud máš ntb a hlavně hraješ li hry stejný HW ale místo xp win7 vše je rychlejší automatické, jednodušší..
prostě userfriendly jak cyp..do křaku wistama
dodod*
hodnocení

Moc Pc nerozumím-žádnou kartu W7 jsem nedostal takže vúbec nevím jestli to sem pújde.Jeto HP AMD TURION X2 Ultra 64 ATI Radeon to je vše co vím tak se nesměj*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]