Nejste přihlášen/a.
Nějakým způsobem se mi stalo že po vložení flešky se v hlavním panelu u hodin nezobrazí ikonka pro bezpečné odebrání. Postupuji tak že zavřu všechny úlohy, po případě ještě i vypnu notebook a odeberu flešku potom. Může mi někdo poradit řešení? Mám obavy abych něco nezkazil. Děkuji.
Co máš za OS? Pokud XP pak zkus: Pravé tlačítko na lištu hlavního panelu -> Vlastnosti -> Skrýt neaktivní ikony - vedle tlačítko Vlastní a tam po připojení flashky zkus najít Bezpečně odebrat hardware. Je tam?
Předpokládám, že není jen skrytý za dvojitou šipkou u hodin.
Tak ta ikona bude jen skrytá - jak jsem psal, klikni na dvojitou šipku u hodin a otevřou se Ti všechny ikony. Viz. obrázek:
No právě tam také není, dříve tam byla musel jsem je vždy při odebírání vysunovat. Proto si nevím rady. Díky za váš čas,
Tady se to řešilo, vyzkoušej postupy jak píšou, nebudu to sem celé kopírovat:
doplněno 16.12.09 11:37:Edit: Zkus ještě "Skrýt, pokud není aktivní"změnit na "Zobrazovat vždy"
Nedělejte si s tím starosti. Po případném zápisu počkejte, až kontrolní ledka přestane blikat a flešku klidně vytáhněte. Zpožděný zápis asi stejně nemáte zapnutý a to odpojování zařízení je zdlouhavé/nepohodlné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.