Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdělení filmu v avi na epizody

Od: jana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám takový problémek... Mám filmík v avi a chtěla bych ho rozdělit na několik epizod. Zkoušela jsem VirtualDub a píše mi, že ...

Couldn´t locate decompressor for format XVID ( unknown). Takže nezná xvid, jestli jsem to dobře pochopila. Zkoušela jsem hledat na google, ale nabízí mi to jen programy na rozdělení na blíže neidentifikovatelné :-D části. Film má několik povídek, které bych chtěla od sebe oddělit, abych po shlédnutí řekněme dvou a vypnutí, nemusela znova hledat, kde jsem skončila.

Poradíte mi někaký program, nejlépe s VELMI intuitivním ovládáním? Jsme přece jen ženská... ;) děkuji Jana.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Vyzkoušej tento: www.stahuj.centru/...

Je zdarma a podle recenzí jednoduchý. ;)

jana*
hodnocení

Děkuji, ale já se s ním nedokážu domluvit. Jsem JEN ženská...

rv*
hodnocení

0x

Stáhněte si kodek XVID, aby virtualdub dovedl s daným formátem pracovat (je divné, že to nedovede, když film můžete sledovat). Ve virtualdub označte začátek a konec epizody a v menu zvolte "video -> direct stream copy" a audio ->direct stream copy" a poté "file -> save as" xxx-epizodayy.avi. To udělejte pro každou epizodu.

jana*
hodnocení

Tak jsem stáhla kodek a rozdělila to v Movie Makeru. Docela to šlo, akorát se vloudila chybička a soubory jsou ve formátu wma či wmv. Neváhala jsem, pohledala na gůůglu a stáhla ještě WMV To Avi Converter. Převádění šlo v pohodě, když jsem po půlce provního videa zjistila, že to vyrábí z 25 mega 300 ukončila jsem to. Jdu plakat do kouta, poněvadž jsem k ničemu...

jirbar*
hodnocení

0x

A co takhle Nerem udělat DVD a nasázet tam kapitoly na příslušné místo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma virtualdub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]