Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s připojením notebooku na Wi-fi sít

Od: vojta28 odpovědí: 9 změna:

Zdravím

Mám problém s připojením notebooku na bezdratovou sít...celou dobu mi to šlo a najednou bum a nic...aspon myslím že se něco nestalo ale pokud vím tak nic...

Byl bych vděčenza radu, díky :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Tak nám prosím pěkně napiš trochu více - nějaké chybové hlášky, jak se to projevuje? Síť Ti to najde?

vojta28
hodnocení

No právě že mi to na tom notebooku od té doby nechce najít žádnou sít...nevím si rady..

perda*

Možná máš wifi jen úplně vypnuté - některé notebooky mají na to přepínač, tlačítko. Jiné zase klávesovou zkratku. Hledej symbol antény, rádiové vlny apod. Nebo napiš co máš za notebook.

vojta28
hodnocení

Ale nevím jestli je to podstatné ale na PC mi ten net právě jede ale na notebooku ne , nechce to najít žádnou sít...A není to Notebook ale spíše Netbook , ten z mountfildu jak davali zdarma při každém nákupu ani nevím jak se jmenuje..

perda*

Jestli jsem to našel dobře tak tímto přepínačem wi-fi zapneš.

www.zive.cz/ShowA/...

Zkus to přepnout, zapnutá wi-fi by měla být signalizována asi tou diodou u přepínače, nebo minimálně textem na monitoru chvilku po zapnutí.

vojta28
hodnocení

Ok...to by bylo no...akorat jak dám připojit , tak to připojuje připojuje a nic nenaběhne...

vojta28
hodnocení

Eště mě nenapadlo jestli nemam neco špatne nastavene v http://10.0.0.138/ ...

mám to takhle...

Wireless Setting
Access PointEnableDisable
Channel ID
Current Channel:
SSID Number1234
SSID Index
SSID
Broadcast SSIDYesNo
WMMEnableDisable
Authentication Type
Advanced Setting
Beacon Interval
RTS/CTS Threshold
Fragmentation Threshold
DTIM
802.11 b/g
Wireless MAC Address Filter
ActiveEnableDisable
Action

No zkoušel jsi ten router zrestartovat? Krom toho nemáš wifi vůbec zabezpečené- opensystem, to taky neni dobré, měl by jsi používat nejlépe WPA2.

A problém máš hlavně v Wireless MAC Address Filter, máš ho zapnutý, ale nemáš tam žádnou povolenou MAC adresu, takže mac filter buď vypni nebo si tam zadej tvou MAC

vojta28
hodnocení

ok...dal sem tak jak říkáš a fičí to...Tak díky moc Chlapi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]