Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám problém s připojením notebooku na bezdratovou sít...celou dobu mi to šlo a najednou bum a nic...aspon myslím že se něco nestalo ale pokud vím tak nic...
Byl bych vděčenza radu, díky
Tak nám prosím pěkně napiš trochu více - nějaké chybové hlášky, jak se to projevuje? Síť Ti to najde?
Možná máš wifi jen úplně vypnuté - některé notebooky mají na to přepínač, tlačítko. Jiné zase klávesovou zkratku. Hledej symbol antény, rádiové vlny apod. Nebo napiš co máš za notebook.
Ale nevím jestli je to podstatné ale na PC mi ten net právě jede ale na notebooku ne , nechce to najít žádnou sít...A není to Notebook ale spíše Netbook , ten z mountfildu jak davali zdarma při každém nákupu ani nevím jak se jmenuje..
Jestli jsem to našel dobře tak tímto přepínačem wi-fi zapneš.
Zkus to přepnout, zapnutá wi-fi by měla být signalizována asi tou diodou u přepínače, nebo minimálně textem na monitoru chvilku po zapnutí.
Eště mě nenapadlo jestli nemam neco špatne nastavene v http://10.0.0.138/ ...
mám to takhle...
Wireless Setting | |||
Access Point | EnableDisable | ||
Channel ID | Current Channel: | ||
SSID Number | 1234 | ||
SSID Index | |||
SSID | |||
Broadcast SSID | YesNo | ||
WMM | EnableDisable | ||
Authentication Type | |||
Advanced Setting | |||
Beacon Interval | |||
RTS/CTS Threshold | |||
Fragmentation Threshold | |||
DTIM | |||
802.11 b/g | |||
Wireless MAC Address Filter | |||
Active | EnableDisable | ||
Action | |||
#1 | |||
#2 | |||
#3 | |||
#4 | |||
#5 | |||
#6 | |||
#7 | |||
#8 |
No zkoušel jsi ten router zrestartovat? Krom toho nemáš wifi vůbec zabezpečené- opensystem, to taky neni dobré, měl by jsi používat nejlépe WPA2.
A problém máš hlavně v Wireless MAC Address Filter, máš ho zapnutý, ale nemáš tam žádnou povolenou MAC adresu, takže mac filter buď vypni nebo si tam zadej tvou MAC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.