Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk

Od: pauli* odpovědí: 3 změna:

Zdravim,mam problem se zvukem proste to nejde nevim proc jeste vcera to slo normalne a ted uz mi to proste nejde.Skousel jsem vymenit bedny dat dam sluchatka a nic skousel jsem pohybovat konektorem a repraky pri urcite poloze jenom bzucely.Do systemu jsem nerypal proste od vcerejska zadna zmena s kompem.Dik a kazdou odpovd budu rad za vsechno

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Zdravím, napiš OS

Podívej se do Správce zařízení>Řadiče zvuku, videa a her, jestli tam nemáš nějaký výstražný! nebo?, aktualizuj ovladač

Klepni na ikonu zvuku v liště, otevří Směšovač hlasitosti a mrkni, jestli není zvuk jen ztlumený

Případně zkus obnovit systém ze včerejšího bodu, kdy to fungovalo

perda*
hodnocení

0x

Co ovladače, jsou korektně nainstalovány, není ve správci zařízení něco s vykřičníkem nebo s otazníkem? Nemáš jen ztlumené zvuky v ovládání hlasitosti?

pauli*
hodnocení

Tak hosi ja to vyresil po svem nevim co s tym ylo proste stary dobry spusob vypnout a zapnout,skoda ze me to napadlo az po tom co sem se v tom pul hodiny rypal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]