Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit notebok

Od: nandor® odpovědí: 4 změna:

Může mě prosím někdo poradit ,nechal jsem jsi přeinstalovat notebok z visty na xp pac3 a nejde spustit,jen když tam strčím flešku tak to jde,bez ní to nespustím. Když tam byl pac2 tak to šlo v pohodě. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejde, nejde...co přesně nejde, co to píše, co to přesně provede...

hodnocení

Problikává a píše spustit standartním způsobem a poád dokola dokud tam nestrčím flešku.A na ty flešce mám jenom pár fotek nic víc.

Nouzové spuštění nebo funkční konfigurace jde? Disk je vidět bez problému v biosu?

Ve stejném menu jako je předchozí (F8 před startem) a je spustit pouze ms-dos a tam napsat fixboot a nebo z opravné konzile- nabootovat instalační cdčko a tam je vstup do opravné konzole

pepyk93*
hodnocení

0x

Tak si tam zpátky nainstalujte SP2 a je to...;)...kde je problém...? :)

Já mám také XP SP2 a o SP3 zatím moc neuvažuji...

doplněno 14.12.09 18:24:

Co všechno máte uloženo na té flešce?

Není třeba možné,že jste na tu flešku uložil nějakou systémovou ,,maličkost" a proto se PC bez ní nenastartuje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]