Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB 2.0 vs service pack 2

Od: baraskaska* odpovědí: 10 změna:

Dobry den

Mám dotaz?Jak spolu souvisí usb 2.0 a service pack?Pokaždé když jsem hledala ovladače na usb tak se mi ukázaly jenom ve spojení se service pack1 nebo 4.Jenže já mám service pack2...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No pleteš několik service packů dohromady protože SP4 je jedině na Win2000 nebo WinNT, ty budeš míst buď windows XP nebo Vista. Vtip je v tom že ovladače na USB 2.0 jsou obzaženy právě od Win XP SP2 a dále, tedy i Vista bez SP. Z čeho usuzuješ že nemáš ovladač na usb?

baraskaska*
hodnocení

ze správce zařízení...Tam mi to píše,že ovladače nejsou nainstalovány.

No a co to píše přesně za zařízení? Popřípadě to odeber a zrestartuj pc zda se něco nedoinstaluje. Mimochodem když dáš do usb flashku tak to běhá?

baraskaska*
hodnocení

to jsem nezkoušela tu já ani nemám...v každým případě odinstalovat jsem se to pokoušela ale nic se nezměnilo bych řekla.Jenom mi to stále píše ve správci že usb zařízení není nainstalováno a cif single chip není nainstaováno ale sběrnice usb jsou v pořádku

A nemáš náhodou webovou kameru? Máš na ni naistalované ovladače?

baraskaska*
hodnocení

mam webku ale nenaisntalovanou ,protože nemohu najít instalační cd...

doplněno 14.12.09 01:02:

já nevim,ale dřív jsem to instalovala z cedečka k základní desce a šlo to,jenže ted mi to říká že to nejde protože to nemůže najít nezbytný software

Co jsem koukal tak je to ovladač na webku a to že ji nemáš naistalovanou je právě tento problém

doplněno 14.12.09 01:05:

No a z cd od základní desky jsi ji instalovala jedině v případě že je to notebook.

baraskaska*
hodnocení

Děkuji snad to bude opravdu ono...notebook nemám ale při minulém přeinstalováni windowsu jsem instalovala tento ovladač.Tak nevim jestli to byla doměnka že to tak jde ale problem mi to vyřešilo.

sondaw*
hodnocení

0x

Co máš za systém? Windows 2000?

baraskaska*
14.12.09 00:40
hodnocení

XP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]