Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ISP Wia - znáte? zkušenosti?

Od: flint* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, narazil jsem na poskytovatele internetového připojení přes ADSL.

Firma se jmenuje Wia. http://dsl.wia.cz/

Zajímalo by mě, zda s nimi má někdo zkušenosti a jaké. Díky za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám,ale raději bych zůstal u ověřených poskytovatelů internetového připojení...;)

doplněno 14.12.09 15:59:

Něco málo jsem vám našel zde :

lupa.cz/...

Nějakou diskusi máte zde :

lupa.cz/...

Ovšem musíte si uvědomit,že tato společnost pokrývá wifinou jen centrum Prahy...;)

flint*
hodnocení

Díky za odpověď, jsem podobného názoru.

zakaznikfirmywia

Rozumím tomu, že chcete zůstat u "ověřených poskytovatelů" ale... Ty články na které jste tady zanechal odkaz tak jsou již skoro 8 let staré... WIA v roce 2002 začínala a teď už je samozřejmě na vyšší úrovní než jen u pokrytí Prahy...

zakaznikfirmywia
hodnocení

0x

Zkušenosti mám velmi pozitivní... Nemůžu si stěžovat jen doporučit! Už cca 3 rok využívám služeb od firmy WIA a žádný problém nenastal. Myslím, že je to bezkonkurenční připojení... Už bych jiné nechtěl. Komunikace mezi provozovateli je výborná!

cannibl*
hodnocení

0x

samozřejmě záleží na ceně. Dnes se všechno pohybuje o ceně.

upc.cz/...

též nabízí internetové připojení a rozhodně za výhodou cenu a rychlost k tomu patřičnou. O2 též nabízí internetové připojení i když trošku dryžší než víše zmiňovaný

jeryy
hodnocení

0x

zkušenosti velmi špatné 20 mb padá na 2-8 mb ,každodenní výpadky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]