Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Slyšel jsem, že existují nějaké možnosti, jak si vytvořit obraz(ISO) disku(nebo jeho části), kde je nainstalován systém. To se prý potom dá
takového, protože k němu
který je prý v ISO na skryté části disku. Také je prý možné si připravit(upravit) instalační CD/DVD, na kterém pak jsou jen mnou požadované součásti systému - Windows. Můj dotaz tedy je, jestli se dá nějak ten skrytý instalační soubor v notebooku zviditelnit a zkopírovat jinam, mimo notebook? Druhý dotaz je, jaký software je potřeba k vytvoření vlastního instalačního CD pro Windows a zda existuje freeware? A poslední dotaz se týká možnosti a použitého software pro vytvoření ISO systému, včetně nainstalovaných programů na disku? Používám rozdělený HDD a systém mám na jiné části, než programy?! Prosím tedy o rady. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.