Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuju si do mého notebooku IBM T23 pořídit bluetooth. Na aukru jsem viděl ty malé do USB. Budou fungovat s USB 1.1, nebo mám do PCMCIA koupit rozšíření na USB 2.0?
Co jsem se dozvěděl zde : netcode.cz/... ,tak váš notebook má USB rozhraní 1.1.Takže i ten bluetooth adaptér by měl mít stejné rozhraní...
Musíte si u toho inzerátu zjisti,zda mají rozhraní USB 1.1 nebo USB 2.0.Pokud by měly USB 1.1 tak je to OK a nic kupovat nemusíte.Pokud by měly USB 2.0,tak musíte dokoupit to rozšíření na USB 2.0.
Myslím, že problém nebude Bluetooth pojede maximálně na nižší rychlosti což je vzhledem k jeho přenosovým rychlostem stejně bezpředmětné. O jaké zařízení se konkrétně jedná?
aukro.cz/... něco takového...potřebuju to na diagnostiku aut - bezdrátový přenos mezi interface na diagnostiku OBD rorzhraní auta. Jde mi hlavně o ty malé rozměry Bluetooth abych to neulomil při manipulaci v autě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.