Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás nemáte někdo české ovládání na tento typ blutooht,v zakoupené verzi není úplný. Nebo mě postačí,když mě pošlete odkaz kde jej seženu. Děkuji ZNAMÉNKO
Pokud myslíte ovladač, tak ten málokdy bývá v české verzi, zvláště pro takovéto zařízení. Vše bývá k dispozici na instalačním CD.
To ano,ale nezobrazuje se při odesílání z pc do telefonu odesílání a krom toho tam není vysvětleno,co vše to umí,u staršího blutooth to bylo,tak jsem si myslela,že se to dá sehnat podrobnější manuál na počítači,když manuál je jen o instalování,jinak tam není v manuálu téměř nic.
Manuály bývají na CD v podobě PDF souboru nebo též v elektronické verzi jako nápověda u programu samotného.
Samozřejmě,že tam je manuál v PDF,to jo,ale není obsáhlý a i přiložený manuál je jen o instalaci a nic víc. Jelikož to nedržíme poprvé,tak si v některých věcech víme rady,ale kdyby právě bylo něco podrobnějšího,tak bych to uvítala. No svět na tom nestojí,jen jsem to vyzkoušela,co kdybych něco našla. Děkuji za odpověď a snahu pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.