Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth (BToes 2.0 EDR Micro Dongle)

Od: znamenko* odpovědí: 8 změna:

Prosím Vás nemáte někdo české ovládání na tento typ blutooht,v zakoupené verzi není úplný. Nebo mě postačí,když mě pošlete odkaz kde jej seženu. Děkuji ZNAMÉNKO

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud myslíte ovladač, tak ten málokdy bývá v české verzi, zvláště pro takovéto zařízení. Vše bývá k dispozici na instalačním CD.

znamenko*
hodnocení

Právě,že tam je toho velice poskromnu,ale i tak děkuji za odpověď.

A co vám tam chybí? K provozu postačí driver a ovládací software.

znamenko*
hodnocení

To ano,ale nezobrazuje se při odesílání z pc do telefonu odesílání a krom toho tam není vysvětleno,co vše to umí,u staršího blutooth to bylo,tak jsem si myslela,že se to dá sehnat podrobnější manuál na počítači,když manuál je jen o instalování,jinak tam není v manuálu téměř nic.

Manuály bývají na CD v podobě PDF souboru nebo též v elektronické verzi jako nápověda u programu samotného.

znamenko*
hodnocení

Samozřejmě,že tam je manuál v PDF,to jo,ale není obsáhlý a i přiložený manuál je jen o instalaci a nic víc. Jelikož to nedržíme poprvé,tak si v některých věcech víme rady,ale kdyby právě bylo něco podrobnějšího,tak bych to uvítala. No svět na tom nestojí,jen jsem to vyzkoušela,co kdybych něco našla. Děkuji za odpověď a snahu pomoci.;)

Bohužel, pokud výrobce nedodává podrobnější manuál, nic lepšího asi nenajdete. Ovládací software bývá pro několik zařízení často stejný nebo velmi podobný. Jestli by byl k jinému zařízení dodáván podrobnější manuál si však netrofám tvrdit.

znamenko*
hodnocení

Tak to já také ne,stejně děkuji za Váš čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]