Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Media Player nemůže přehrát soubor

Od: papene* odpovědí: 30 změna:

Když si chci něco přehrát co je v MP3 hlásí to viz níže.Jak to napravit?

Děkuji.;)

Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek, který byl použit ke komprimaci souboru.

A ještě toto.

Windows Media Player nemůže přehrát soubor

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Papene, ty obrázky jsou tak mrňavé, že z toho nejde moc poznat

Ale i tak, WMP player vůbec nepoužívám, na všechno - hudbu, fily i dvd používám už několik let KMPlayer, je free a v češtině. Má vlastní kodeky, pro jistotu k nim instaluji jen kodeky All in1 a nemám problém cokoliv přehrát

imgcdn.pandora.tv/...

papene*
hodnocení

Tak to zkusím stáhnout.

A jak mám ty obrázky zvětšit?

Děkuji moc.

sondaw*

Nevím čím nebo jak fotíš ty obrázky, ale měla bys fotit jen tu chybovou hlášku, asi jak je na mém screenu

Bude rozmazaný, protože jsem to musela zvětšit, ale když vyfotíš celé okno, ta chybová hláška potom nejde přečíst

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #2
krulis*

Jak píše sondaw,taky používám KMplayer už delší dobu WMP je jen takový základní přehrávač.

papene*
hodnocení

Zmáčknu prt scrn,dám malování,ctrl+v,uložit jako a pak odeslat.

sondaw*

No PriontScreen nepoužívám, ale možná pomůže stisknout Alt+PrintScreen

papene*
hodnocení

Děkuji,vyzkouším.Ten program jsem stáhla a zeptalo se mě to na jazyk angl nebo korejština.*nevi*

sondaw*

No asi si nastavíš- hádej co, pokud neumíš korejsky?*ua*

doplněno 11.12.09 23:51:

Nastav si angličtinu a potom v programu si vybereš češtinu:)

papene*
hodnocení

:D*hi**uf*

Hlavně že se bavíš*placni*

díky zatím jdu to zkusit.*palec*

papene*
hodnocení

jak to myslíš?

sondaw*

Ale papene, já si z tebe nechci dělat legraci, víš dobře, že se ti vždycky snažím pomoct, jen mi to přišlo trochu úsměvné, protože angličtina mi přijde přece jen přijatelnější, jak korejsky. Vždycky, když instaluješ a nenabízí se přímo čeština, vybírej anglicky.

Tak už se nezlob:)

papene*
hodnocení

*smich*já se nezlobím.Náhodou jsem ráda že se pobavíš když otravuji s takovýma dotazy,které vy berete jako samozřejmnost.*klik*

Tak to jdu dodělat.

jirbar*

Bez Alt máš celou obrazovku a s Alt jen aktivní okno (tmavomodrá horní lišta)

papene*
hodnocení

Neprošlo to.Někde nastala chyba.Stáhlo se to,ale hudba nejde.A angličtina zůstala.Kde jsem to zvrtala?

sondaw*

Klepni na ikonu v liště prvým myšítkem>Možnosti>Předvolby>dole asociace>Přípony

doplněno 12.12.09 01:09:

a stejnou cestou klepni vedle karty Přípony na Asociace a zafajfkni všechno, co chceš přehrávat v tomto přehrávači. Potom stačí jen klepnout třeba na soubor mp3 nebo kterýkoli jiný, který jsi měla až dosud pod WMP, klepneš zase pravým myšítkem na ikonu souboru, dáš Otevřít v programu, přes Procházet najdeš v PC KMPlayer a označíš, aby se ti tento soubor vždycky otevíral v tomto programu (v KMP)

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #3
papene*
hodnocení

jenže já to u hodin nemám.

papene*
hodnocení

A na ploše se mě objevilo toto

doplněno 12.12.09 01:22:

jdu to zkusit

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #4
sondaw*

JJ tak do toho okna klepni pravou myší a ostatní viz další můj příspěvek

jirbar*

Radit se nechá, ale co takhle někdy zapřemýšlet sama. Dát myš do toho obrazce, zmáčknout pravé tlačítko a je tam nabídka. Možnosti-Předvolby atd.

sondaw*

Otevři složku s nainstalovaným programem a spusť program poklepem na ikonu. Pokud se ti neobjeví v liště a bude jen otevřený přehrávač, klepni do okna přehrávače pravou myší>Možnosti>Předvolby>Obecné a nastav podle screenu

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #5
papene*
hodnocení

tak teď je tam zas toto

doplněno 12.12.09 01:27:

do prdele zase je to malé

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #6
sondaw*

Nezlob se, z toho screenu nepřečtu absolutně nic. Podívej se na moje screeny a udělej jen obrázek toho okna, ne celé obrazovky

doplněno 12.12.09 01:30:

Ty tam snad ještě instaluješ nějaký toolbar nebo co

doplněno 12.12.09 01:33:

Jak máš nahoře to svoje tmavé okno, tak pracuj s ním, nic dalšího, a už vůbec ne nějaké toolbary, nikam neinstaluj

papene*
hodnocení

ne chystám si mašly.co teď.Ptá se to na nějakou tv pandora.

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #7
sondaw*

Vůbec nechápu,co děláš, to se mi nikdy neobjevilo, dělá mi to jen to, co se ti zobrazuje na mých obrázcích. Pošlu ti na mail malý prográmek na screeny,jinak mne z těch tvých obrázků brzo klepne a mavericka klepne z nás obou.

Program je Easy Capture, je jednoduchý, udělala jsem k němu češtinu. Program nainstaluj, nespouštěj nebo pokud spustíš, tak ukonči (i v liště) Otevři v Program Files složku s nainstalovaným programem a tím mým souborem ve složce čeština přepiš původní (anglický soubor)

doplněno 12.12.09 01:46:

hod mi sem svůj mail nebo do vnitřní pošty, jak chceš

papene*
hodnocení

už jsem se dopracovala na zaškr.co chci.Dnes naposled to zkouším.

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #8
papene*
hodnocení

už se mě KMP objevilo samo od sebe dole u hodin.To je zázrak.

sondaw*

Super, vidíš, že to půjde, chce to jen projít nastavení a zkoušet. Než něco změníš, udělej si poznámku, jak to bylo, abys to mohla případně vrátit. A až budeš mít potom celý program nastavený a funkční, vyexportuješ si to svoje nastavení a můžeš se k tomu vždycky vrátit

papene*
12.12.09 02:35
hodnocení

*nevi*

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #9
sondaw*

Papene, počkej na ten prográmek, nastav si klávesovou zkratku třeba na Ctrl+Shift+Y. Easy capture si minimalizuj dolů do hlavního panelu, otevři si okno toho, co chceš vyfotit a stiskni tu klávesou zkratku. Nahoře v rohu se ti objeví velký jako kříž a kurzor myši se změní na křížek, tím objedeš se stisknutou levou myší obvod toho obrázku, který chceš vyfotit a pustíš. Obrázek se ti uloží do tebou vybrané složky

sondaw*

Klepni na ikonu KMP v liště u hodin, vyber Jazyk

Windows Media Player nemůže přehrát soubor #10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]