Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jstli existuje nějaký program nebo hardwerová věcička, která by uměla to, že bych přes mobil poustěl hudbu přes mobil z počítače. Nechci žádné ovladače VLC playeru přes bluetooth. Chtěl bych přehrávat přímo z mobilu, ne z PC. Jde to nějak udělat?
Předem díky za radu
Pokud ti mobil umožní připojit přes BT počítač jako externí reproduktor (HF), nemáš problém... Připoj - a uvidíš...
Jestli to dobře chápu, chceš pustit muziku na mobilu a chceš aby ti hrála přes počítač. Myslíš stolní PC nebo NTB? Jestli to chceš přes stolní komp, tak můžeš PC úplně vynechat. Stejně tam máš externí audio. to jen vytáhneš z kompu a píchneš ho na BT stereo headset. Ten má normální výstup na 3,5 stereo jack. Musíš vybrat takový co vypadá jako kolíček na límec, né ten do ucha.
Já tu kdysi kupoval k mobilu, když blbnul konektor sluchátek v mobilu a nechtělo se mi pájet nový na základní desku. Jo ten odkaz je jen jako inspirace. Dá se to sehnat už za nějakých 8 doláčů i s poštovným, jen se mi to teď nechce hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.