Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střih videa - program

Od: kingkong007* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, ,

poradí mi prosím někdo nějaký dobrý program na střih videa? Prosím o program, který zvládne i počitačový analfabet, tudíž i já :D.

Děkuji. Petr

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mě vždycky baví tyhle: Chci dobrý program, ale jsem analfabet. To je jako říct chci bugatti veyron, ale neumím řídit.

Záleží, co na tom budeš dělat. Analfabet zvládne Windows Movie Maker, lepší je Pinnacle třeba... Na takové to domácí žvýkání to stačí.

kingkong007*
hodnocení

Hele Ernie, klidek :) nejak napsat jsem to musel a vidis poradil si :) ...ja tim myslel at tam neni zbytecne moc buttonů a jedna se mi o zkraceni videa ve formatu .vro nebo .avi :)

Ne, já to myslel tak, že se každý podceňuje. S každým programem se musíš jednou naučit, tak co. .vro neznám .avi dělá jednoduše Movie Maker třeba. Ten máš a nemusíš nic stahovat a instalovat, ne?

Souhlasím, i ten nejobyčejnější program pro střih videa už z principu předdpokládá nějaké znalosti. Myslím, že Movie maker je pro začátek dobrý. Ale ani ten nejjednodušší neudělá nic sám. Chce to nějakou literaturu, dokonce i pro WMM vyšla před časem příručka.

No, myslím, že WMM je ukázkou programu který se intuitivně naučí kdokoli, kdo viděl v televizi film.

Doplnil bych- kdokoli alespoň průměrně chytrý.

hodnocení

0x

Dobrý programy na střih videa jsou Sony Vegas Pro nebo Adobe Premiere Pro

hodnocení

0x

Tohle by pro tebe mohlo být to pravé ořechové.

slunecnice.cz/...

Freemake Video Converter

praivo*
06.02.13 20:45
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]