Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránky nejdou zobrazit - co s tím?

Od: loocinka odpovědí: 17 změna:

Mám problém se zobrazováním stránek na interneru. Určité webové stránky se mi nezobrazují (zobrazí se mi Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku)

Když dám Diagnostiku potíží s připojením, tak mi to napíše , že Systém Windows nezjistil žádné potíže s připojením k Internetu pomocí protokolů HTTP a HTTPS, ale nebyl se schopen připojit pomocí protokolu FTP. Nejpravděpodobnější příčina tohoto problému je klient brány firewall spuštěný v počítači, který blokuje potřebné porty FTP.

Prosím, nevíte někdo, co s tím? Moc díky za odpověď!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Zdravím, vzhledem k tomu, že si s počítačem zatím moc nerozumíš, doporučuji jedině zkusit jiný prohlížeč a k nastavení firewallu si pozvat nějakého známého, který se v tom vyzná. Radami takhle na dálku můžeme způsobit víc problémů, než nějakého užitku. Tohle myslím chce sedět u tvého PC a podívat se pořádně kde a co máš nebo nemáš nastaveno nebo nainstalováno

lordslayer*
hodnocení

0x

A zkoušela jste jiný prohlížeč (např. Firefox či Opera)? Dále neblokuje to nějaký firewall viz. vaše diagnostika? Dělalo vám to problémy od jaké doby? Neinstalovala jste v té době nějaký nový software?

loocinka
hodnocení

Jiný prohlížeč jsem nezkoušela...

Možná to bude tím firewall, ale s tím já si právě nevím rady... Poradíte, jak to udělat aby mi neblokoval stránky?

Díky

lordslayer*
hodnocení

0x

Zkuste pro začátek vypnout firewall (Jaký firewall vlastně máte?). Pokud to problém neodstraní, tak zkuste jiný prohlížeč.

loocinka
hodnocení

To bych musela vedět, jak na to... Poraďte, prosím, jak vypnout firewall...

lordslayer*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na tray ikonky na hlavním panelu (úplně dole vpravo).

loocinka
hodnocení

Nic s názvem jako firewall tam nevidím... *nevi*

pepyk93*

START-Všechny programy a tam bysta ho měla najít.Mimochodem,co máte za firewall?:)

loocinka
hodnocení

Vy tedy máte se mnou trpělivost! :) Já počítačům bohužel tak nějak nerozumím... Jaký firewall mám? Ten, co byl ve Windows, ale jak se jmenuje...

V programech jsem ho taky nenašla, ale ve Startu jsem zadala Nápověda a odborná pomoc a tam jsem našla, že bránu firewall jsem neměla zapnutou...

Tak já už nevím, čím by to mohlo být...

Ještě mi ta Diagnostika potíží s potíží s připojením napsala, že mám zkontrolovat HTTP 80, HTTPS 443, FTP 21... To by se udelalo jak?

lordslayer*

zkuste raději prvně jiný prohlížeč

loocinka
hodnocení

Tak jsem zkusila Mozzilu, ale dělá mi to to samé... :(Tak to asi nechám zase být...ale pekne me to stve! Ach jo...

sondaw*

Systémový firewall nepoužívám, ale když si ho otevřeš, měla by tam být možnost výjimek a přidání portu - tam přidej ty doporučené porty nebo tam někde bude možnost nastavit bránu firewall na výchozí hodnoty, tak to zkus. Projdi nastavení firewallu, v tom systémovém toho zase tolik k nastavování není a určitě to najdeš

loocinka
hodnocení

Tak ty porty jsem nasla, akorat si nevim rady s tim vypsanim portů... Je to třeba HTTP 80, HTTPS 443, FTP 21? A jeste nevim, jestli mam zaskrtnout TPC nebo UDP?

lordslayer*

Tak vypište vše, co tam je, a s jistotou nevíte, na co to je.

colbi*
hodnocení

0x

tady je odpověd snad jednoduchá z praxe

vypni/odinstalu antiviry :) pokud je jich více mužou se hádat, to samé se stalo kamarádce

po zrušení antivirů to opět fungovalo*smich*

sondaw*

Tazatelka někde něco píše o antiviru?

colbi*

ne ale o zobrazování stránek

moje rada je z praxe, nakonec se zjistilo že to bylo tím že měla na PC 2 antiviry které se spolu hádali a proto nešli zobrazit stránky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]