Nejste přihlášen/a.
Mám problém se zobrazováním stránek na interneru. Určité webové stránky se mi nezobrazují (zobrazí se mi Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku)
Když dám Diagnostiku potíží s připojením, tak mi to napíše , že Systém Windows nezjistil žádné potíže s připojením k Internetu pomocí protokolů HTTP a HTTPS, ale nebyl se schopen připojit pomocí protokolu FTP. Nejpravděpodobnější příčina tohoto problému je klient brány firewall spuštěný v počítači, který blokuje potřebné porty FTP.
Prosím, nevíte někdo, co s tím? Moc díky za odpověď!
Zdravím, vzhledem k tomu, že si s počítačem zatím moc nerozumíš, doporučuji jedině zkusit jiný prohlížeč a k nastavení firewallu si pozvat nějakého známého, který se v tom vyzná. Radami takhle na dálku můžeme způsobit víc problémů, než nějakého užitku. Tohle myslím chce sedět u tvého PC a podívat se pořádně kde a co máš nebo nemáš nastaveno nebo nainstalováno
A zkoušela jste jiný prohlížeč (např. Firefox či Opera)? Dále neblokuje to nějaký firewall viz. vaše diagnostika? Dělalo vám to problémy od jaké doby? Neinstalovala jste v té době nějaký nový software?
Vy tedy máte se mnou trpělivost! Já počítačům bohužel tak nějak nerozumím... Jaký firewall mám? Ten, co byl ve Windows, ale jak se jmenuje...
V programech jsem ho taky nenašla, ale ve Startu jsem zadala Nápověda a odborná pomoc a tam jsem našla, že bránu firewall jsem neměla zapnutou...
Tak já už nevím, čím by to mohlo být...
Ještě mi ta Diagnostika potíží s potíží s připojením napsala, že mám zkontrolovat HTTP 80, HTTPS 443, FTP 21... To by se udelalo jak?
Tak jsem zkusila Mozzilu, ale dělá mi to to samé... Tak to asi nechám zase být...ale pekne me to stve! Ach jo...
Systémový firewall nepoužívám, ale když si ho otevřeš, měla by tam být možnost výjimek a přidání portu - tam přidej ty doporučené porty nebo tam někde bude možnost nastavit bránu firewall na výchozí hodnoty, tak to zkus. Projdi nastavení firewallu, v tom systémovém toho zase tolik k nastavování není a určitě to najdeš
Tak ty porty jsem nasla, akorat si nevim rady s tim vypsanim portů... Je to třeba HTTP 80, HTTPS 443, FTP 21? A jeste nevim, jestli mam zaskrtnout TPC nebo UDP?
tady je odpověd snad jednoduchá z praxe
vypni/odinstalu antiviry pokud je jich více mužou se hádat, to samé se stalo kamarádce
po zrušení antivirů to opět fungovalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.