Nejste přihlášen/a.
Muže mi někdo poradit kde je problém vždycky po nějakém čase mi spadne windows naskočí hláška že byl změněn sovtware nebo hardware a proto byl operační systém ukončen .Pak je tam několik nabídek jako spustit běžným způsobem a načíta se čas. Počítač se stále restartuje a je třeba přeinstalovat windowsy . Ty windowsy se přeinstalovávaly již několikrát a dělaly to i prodejně kde jsem pc koupil tam několikrát řekli že se stratila část paměti tak to jenom přeinstalujou a nic víc je nezajíma už mě to vážně přestává bavit kde může být zakopaný pes.
Byl proveden jen reinstall nebo nová čistá instalace? Samotný reinstall je často k ničemu, protože všechny ovladače zůstávají. Z kama jste?
doplněno 11.12.09 13:43:Ještě ně tak napadlo,nevypínáte náhodou na noc PC se zásuvky?
B yla provedena kompletní přeinstalace windowsůa to několikrát, pak to chvilku jde a zase to spadne nedá se říci že by to bylo pravidelně ale stává se to. Já jsem ze´Žďáru nad sázavou
doplněno 11.12.09 14:45:Ze zásuvky ho nevypínám pouze normálně přes start
doplněno 12.12.09 12:19:Jo to jede třeba i někdy více jak měsíc ale pak to zničehonic spadne a nastanou popisované problémy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.