Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na večerní párty jsem dostal za úkol obstarat karaoke ... Mikrák mám, ale žádný program. Poraďte pls nějaký "jednoduchý, spolehlivý, fungující, free" programek, pomoci kterého si můžem zkrášlit večírek
dííky moc
Mrkněte se sem :
Je sice v angličtině,ale snad vám to nevadí...V češtině jsem žádný nenašel...
doplněno 11.12.09 13:33:Pokud by se vám nelíbil,vyberte si zde : slunecnice.cz/...
Nebo GOOGLE :
Můžete zkusit vanBascos Karaoke Player. Ten využívá souborů midi, v tomto případě se jim dává extenze *.kar. Na inetu se dá sehnat nepřeberné množství těchto souborů a to i s českými texty. Obecné programy na odstraňování hlasu z písní vždy nefungují a stejně máte problém se synchronizací s textem. Do mp3 souborů lze vložit synchronizovaný text a některé přehrávače ho následně zobrazují (pro přehrávač winamp je to plugin "lyrics").
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.