Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s programem Windows Media Player 11. Po nové instalaci Windows XP se program WMP chová strašně pomalu. Nidky předtím s ním nebyly problémy. Problémy nastaly právě po nové instalaci Windows XP, z důvodu koupení nové základní desky a dokoupení paměti RAM. Frekvence procesoru je 2,42 GHz a velikost paměti RAM je 1,5 GB (3×512 MB). S jinými programy není problém.
Problém č.2: Občas se Windows XP při bootování restartuje.
No 3× 512 MB je netradiční zapojení. Mám desku, která má 3 sloty na paměti RAM. Ten WMP byl instalován z webu Microsoft Update při aktualizování počítače. Jinak všechny dostupné aktualizace mám nainstalovány v počítači.
Předpokládám, že ty paměti jsou od stejného výrobce a pracují na stejné frekvenci, potom by mohla být na vině celkově nepovedená instalace XP nebo někeré z aktualizací... Co takhle celý HDD naformátovat a nainstalovat XP na úplně čistý HDD
doplněno 11.12.09 16:02:Našel jsem něco o problémech s pamětmi tady:
Instalace probíhala bez jakýchkoli chyb. V počítači jsou paměti: 2× Kingston a 1×Aeneon. Kingstonky jsou úplně stejné(nedávno jsem je kupoval na alze jako duo pack). Jinak všechny 3 paměti jsou PC400
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.