Nejste přihlášen/a.
Několikrát za den při snaze o připojení na internet se mě objeví viz.obr.
Po restartování jde vše v pořádku,než skončim a chci se znova připojit.Pak opět ta hláška.Nevíte čím to může být?
Děkuji
Papene, asi zase budu u některých pisatelů zde za úplně blbou, ale já tady žádný obrázek zase nevidím
Já vím.Jak změnim rastrový obr.tak aby mě sem šel vložit?Napíši to.
Aplikace Firefox je již spuštěna,ale neodpovídá.
Pro otevření nového okna musíte nejprve ukončit původní proces Firefox,nebo restartovat váš systém.
A nic otevřeného nemám.
Omlouvám se všem, nějak to zde dnes blbne a pořádně, tento obrázek jsem vkládala do jiného dotazu, kde se vůbec neobjevil a marně jsem hledala, kde je. Musela jsem ho tam vložit na 3 pokusy a ted jsem ho našla tady
Myslím by se na to někdo z povolaných měl mrknout
Otevři si obrázek v editoru, nahoře klepni na Soubor, dej uložit jako a vyber typ: Jpg-Jpeg a ulož
Ale mě se tam právě minule neobjevilo Jpg-Jpeg,ale Bmp a pod ním v řádce všechny soubory.Je to možné?
Papene, možný je absolutně všechno, už dávno jsem se přestala něčemu vůbec divit
Asi záleží, v čem ten obrázek otevřeš, já u ACDSee mám v rozevíracím seznamu na výběr formáty obrázků
To je ono.Mě to někdy taky nabídne možnosti.Tak to bude v tom otevírání.Děkuji za rady.
A ta původní otázka nemůžete být nějakým virem?Jen tou rychlostí tedy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.