Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to hlásí-co to znamená?

Od: papene* odpovědí: 13 změna:

*nevi*Několikrát za den při snaze o připojení na internet se mě objeví viz.obr.

Po restartování jde vše v pořádku,než skončim a chci se znova připojit.Pak opět ta hláška.Nevíte čím to může být?

Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Papene, asi zase budu u některých pisatelů zde za úplně blbou, ale já tady žádný obrázek zase nevidím

celp*

Já také ne.

Proč to hlásí-co to znamená?
papene*
hodnocení

*hi*Já vím.Jak změnim rastrový obr.tak aby mě sem šel vložit?Napíši to.

Aplikace Firefox je již spuštěna,ale neodpovídá.

Pro otevření nového okna musíte nejprve ukončit původní proces Firefox,nebo restartovat váš systém.

:)A nic otevřeného nemám.

sondaw*

Papene, dělá mi to tehdy, jestliže po ukončení FF hned (příliš rychle) otevírám novou stránku. Ty ho viditělně puštěný nemáš, ale je stále spuštěný ve Správci úloh v Procesech. Po zavření FF a před novým spuštěním prostě chvíli počkej

papene*
hodnocení

Takže nic vážného,žádný virus?

sondaw*
hodnocení

0x

Omlouvám se všem, nějak to zde dnes blbne a pořádně, tento obrázek jsem vkládala do jiného dotazu, kde se vůbec neobjevil a marně jsem hledala, kde je. Musela jsem ho tam vložit na 3 pokusy a ted jsem ho našla tady

Myslím by se na to někdo z povolaných měl mrknout

papene*
hodnocení

A jak ho sem vložim,aby nebyl rastrový a prošel?

sondaw*

Otevři si obrázek v editoru, nahoře klepni na Soubor, dej uložit jako a vyber typ: Jpg-Jpeg a ulož

papene*
hodnocení

Ale mě se tam právě minule neobjevilo Jpg-Jpeg,ale Bmp a pod ním v řádce všechny soubory.Je to možné?

sondaw*

Papene, možný je absolutně všechno, už dávno jsem se přestala něčemu vůbec divit *smich*

Asi záleží, v čem ten obrázek otevřeš, já u ACDSee mám v rozevíracím seznamu na výběr formáty obrázků

papene*
hodnocení

*uf*To je ono.Mě to někdy taky nabídne možnosti.Tak to bude v tom otevírání.Děkuji za rady.*hej*

A ta původní otázka nemůžete být nějakým virem?Jen tou rychlostí tedy?

sondaw*

Pokud nemáš jiný problém, kontroluješ PC na viry, spyware a podobnou havěť, tak bych řekla, že ne.

Zkus si všímat, jestli ti to uděláprávě po zavření a následném opětovném spuštění FF

papene*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]