Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem vyjímečně pustil PC bez bočního krytu a když jsem ho vypnul a chtěl odpojit HDD tak jsem zjistil, že graf i zaklad. karta je horká tak, že bych se o ni popálil, kdybych na tom ruku podržel (přesně chladiče na kartách) je to tak normální aby byly tak horké? Díky za radu
Pokud máš funkční a čisté všechny chladiče a PC funguje normálně tak bych to neřešil.
Můžeš zkusit tento prográmek www.almico.com/sf/... jestli Ti ukáže teploty.
No stáhl jsem tento prográmek:
a v průměru u všeho líta ta teplota cca 40-42 stupnu celsia tak to si myslím že je v poho ale nevyznám se třeba je to dost..Akorát u grafické karty to je 64 stupnů...
Teplota se může vyšplhat až k 90°C podle zatížení.Na pořádnou palbu je potřeba pořádnou grafiku(a nejen tu),ne kancelářský strojek.
Ta teplota není nijak extrémní. Pokud máš v bedně ventilátory vpředu nebo vzadu které nasávají resp. vyfukují vzduch do/z bedny, je nevhodné mít otevřenou. bočnici. Naruší se tím cirkulace vzduchu v bedně. To jen tak pro informaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.