Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

REGCURE čistí počítač

Od: 123456* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den stáhnul jsem si REGCURE čistí počítač od souborů prosím o radu je na netu ještě něco podobného?CCleaner už mám taky děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

3x

Vyberte si zde :

slunecnice.cz/... ;)

perda*
hodnocení

3x

Jsou toho tuny. ;) www.stahuj.centru/...

Zas to ale nepřeháněj, někdy tyto utility umí pěkně nakopnout systém.

123456*
hodnocení

Díky za odpověď

mohl bych ještě poprosit ,který byste mi doporučil?*nevi*Díky

Ty výše jmenované resp. ty, které již používáš ti v něčem nevyhovují nebo proč hledáš další? CCleaner je u uživatelů dost oblíbený.

sondaw*
hodnocení

1x

Zdravím,

nevím,jak moc jsi pokročilý v práci s PC, ale podle tvého dotazu myslím, že zatím moc ne a tady bych dávala velký pozor na to, co a jak používám. Dělám na PC už nějakou dobu, vyzkoušela jsem spousty programů a časem jsem zůstala už u zmiňovaného CCleaner, který používám k dennímu čištění po skončení práce a před vypnutím PC. Jednou týdně vyčistím PC s Advanced System Care. Oba programy mi vyhovují a k čištění jsou, podle mého názoru, dostačující.

V PC je navíc ještě možnost vyčištění disku, každý prohlížeč má možnost vyčištění od dočasných souborů

Jednou za 14 dní nebo měsíc, podle toho, jak moc na PC pracuji, defragmentuji PC s Defragglerem

Jsem přesvědčená, že zde, víc jak kde jinde platí rčení - všeho s mírou a stejně jako není dobré používat současně několik antivirů, to stejné platí u čistících programů, mohl bys "vyluxovat" počítač tak, že ti některý z těch programů vyčistí i to, co je nezbytně nutné pro chod PC nebo některých aplikací.

pepyk93*
hodnocení

0x

Já jsem pro CCleaner *uspech*

papene*

:)Ale ten už má.Chce jiný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]