Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový notebook

Od: janina79 odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem, potřebovala bych poradit, popřípadně pomoct s výběrem nového notebooku.

Můj starý se mi polámal a opravovat ho nemá cenu, nevyplatilo by se to, proto bych si ráda koupila co nejrychleji nový, jelikož ho potřebuji ke své práci, ale na splátky.

Ráda bych notebook tak do 15000 Kč, LCD 17", min. 320 GB HDD a s bluetoothem. Pomůžete mi? Jaká značka je třeba dobrá, nebo mi hoďte přímo nějaký odkaz. Předem moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kasol*
hodnocení

1x

Osobně bych šel opět do značky ASUS. Mám od nich notebook 4 roky a jsem spokojen. Konkrétní tip neporadím. Jinak levněji lze pořídit tuto značku na www.asus.as. Mají slušné ceny, internetový shop a kamenný obchod v Praze u stanice metra "A"Jiřího z Poděbrad. Jsou samozřejmě další dobré značky, ale z čeho mi kolegové odrazují je ACER. To je ale můj názor. Věřím, že Vám odpoví další lidé naší internetové poradny a řeknou Vám konkrétní tip vhodný pro Vás.

broudy*
hodnocení

0x

czechcomputer.cz/...

koukněte na tento. Má sice méně výkonou grafiku, ale ono 17"do 15000Kč je docela těžké sehnat něco dobrého.

Podle mě v této cenové kategorii o tu značku moc nejde, jesi Asus nebo Acer. Co o Acerech platilo před dvěma roky už dávno neplatí, servis i konstrukce notebooků se zlepšila a hravě se srovná s ostatními značkami. Dle mého tedy Acer klidně brat. Hlavně nekupujte MSI.

broudy*

jinak ten z odkazu je bez OS

broudy*

ještě koukněte sem interlink.tsbohemia.cz/...

lepší grafika, menší disk...

výtka
Upozornění od sys maverick 12. 12. 2009 23:35:44
Používejte prosím tlačítko DOPLNIT ODPOVĚĎ. Děkuji :)

hodnocení

0x

softcom.cz/...

na těxhto stránkách sem kámošovi vyhledal 15.6 tku

colbi*
hodnocení

0x

a co se pánové zeptat k čemu ten notík bude sloužit? :)

janina79 na co jej používáš?(internet, práce,hry...)

broudy*

paní tam má napsané na práci...tím chápu kancelářské aplikace...word, excel...Kdyby někdo chtěl něco specifického jako 3D aplikace, modelování, tak předpokládám že to napíše

janina79
hodnocení

Presne tak, pocitac potrebuji vicemene jenom k takovymto vecem a predevsim internet. Kvuli hranim her to urcite nekupuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]