Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod z avi na DVD

Od: stribrnak* odpovědí: 10 změna:

dobrý den potřeboval bych poradit jaký program nainstalovat k převodu filmůz avi na normální dvd,předem děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tachosh*
hodnocení

0x

Na tohle jsem používal ImToo 3GP Video Converter. Je sice v angličtině, ale graficky povedený a přehledný

stribrnak*
hodnocení

děkuji zkusím najít,nevím kam zafajfkovat dobou odpověd

tachosh*

Mělo by být v pravém dolním rožku mé odpovědi. Jinak kdyby byl náhodou problém s licenčním číslem na tento program, ozvěte se. Děkuji

jirbar*
hodnocení

0x

Myslí, že nechceš konvertovat mezi různými formáty a kodeky, ale chcš si vyrobit DVD s menu atd.

To umí jak NERO tak tento bezkonkureční.

stahuj.centrum.cz/...

stribrnak*
hodnocení

dík ale přes nero mi to nešlo

stribrnak*
hodnocení

děkuji,tento convert mám,když převedu film z avi ,tak mi to nejde vypálit,jelikož slovo vypálit se nezabarví,

jirbar*

Asi nerozumím co vlastně chceš a co potřebuješ. DVD z AVI jsem "vyráběl" jak Nerem (asi musí být zadáno správné sériové číslo, aby se uvolnily příslušné možnosti), tak bez problému tím ConvertX.

Myslím že tam se vytvoří obraz na HDD a teprve další volbou se vypaluje. Již to nedělám je to škoda práce. Maximálně někdy překóduji AVI, když přehravač si nerozumí s kodekem. Filmy jsou v AVI na externím HDD, HDD připojím přes USB k přehrávači PHILIPS a vzhledem k tomu, že Firmware umožňuje i skok na příslušné místo ve filmu, tak nepotřebuji ani kapitoly.

celp*

Convertor uloží Video TS soubory na pevný disk a vypálím to v Neru.Není problém.

sondaw*

Myslím, že vypálit přímo z programu jde jen v registrované verzi

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Jen pro pořádek v rubrice Volná diskuze nehodnotíme odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]