Nejste přihlášen/a.
dobrý den potřeboval bych poradit jaký program nainstalovat k převodu filmůz avi na normální dvd,předem děkuji
Myslí, že nechceš konvertovat mezi různými formáty a kodeky, ale chcš si vyrobit DVD s menu atd.
To umí jak NERO tak tento bezkonkureční.
děkuji,tento convert mám,když převedu film z avi ,tak mi to nejde vypálit,jelikož slovo vypálit se nezabarví,
Asi nerozumím co vlastně chceš a co potřebuješ. DVD z AVI jsem "vyráběl" jak Nerem (asi musí být zadáno správné sériové číslo, aby se uvolnily příslušné možnosti), tak bez problému tím ConvertX.
Myslím že tam se vytvoří obraz na HDD a teprve další volbou se vypaluje. Již to nedělám je to škoda práce. Maximálně někdy překóduji AVI, když přehravač si nerozumí s kodekem. Filmy jsou v AVI na externím HDD, HDD připojím přes USB k přehrávači PHILIPS a vzhledem k tomu, že Firmware umožňuje i skok na příslušné místo ve filmu, tak nepotřebuji ani kapitoly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.