Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wm player u nového notebooku nepřehrává obraz

Od: matylda* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, koupili jsme si nový notebook Acer emachine 725 a wm player nám nepřehrával obraz u filmů, pouze zvuk s vizualizacemi. Zkusili jsme nainstalovat kodeky all-in-1 a objevila se hláška, že nefunguje explorer. Kodeky jsme ihned odinstalovali, takže opět nepřehrává wm player obraz. Zkusili jsme nainstalovat bs player, a ten funguje bez problémů. Nevíte někdo, co s tím? Díky.

doplněno 08.12.09 19:37:

Doplňuji: OS je windows vista

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tachosh*
hodnocení

1x

Doporučil bych vyzkoušet K-Lite codec pack stažení zde: slunecnice.cz/... . Tento by měl fungovat a obsahuje i Media player classic, který co se videa týče je dost dobrý... jiný už nepoužívám přes 3 roky

perda*
hodnocení

1x

Fajn je VLC player, dokáže přehřát téměř vše a nepotřebuje žádné kodeky nainstalované v OS.

www.stahuj.centru/...

sondaw*

Perdo, super, já bych to ale raději nepřehřívala, aspoň ne moc, to by potom nemuselo fungovat už vůbec*smich* Promiň, nedalo mi to, ale určitě to budeš mít příležitost vrátit*smich*

Jinak já používám několik let KMPlayer, přehraje mi úplně v pohodě všechno a WMP vůbec v PC nemám. Pokud by byl zájem, možnost stažení je níže. Program je skinovatelný, v češtině, má spoustu vlastních kodeků, jen pro jistotu mám k němu All in 1

imgcdn.pandora.tv/...

perda*

*smich* Dobře já, jen tak dál! *smich* To je tak když chlap dělá několik věcí najednou. ;)

Takže Sondo je to 1:1 myslím. :)

jirbar*
hodnocení

0x

A já přidám GOM Player

matylda*
hodnocení

Díky všem za odpovědi. Máme dobré zkušenosti s VLC playerem v PC, zůstaneme asi u něj. Jen jsem chtěla, aby fungoval i ten WMP (nemám ráda, když něco nefunguje). :o) Díky a mějte se, Matylda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]