Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, koupili jsme si nový notebook Acer emachine 725 a wm player nám nepřehrával obraz u filmů, pouze zvuk s vizualizacemi. Zkusili jsme nainstalovat kodeky all-in-1 a objevila se hláška, že nefunguje explorer. Kodeky jsme ihned odinstalovali, takže opět nepřehrává wm player obraz. Zkusili jsme nainstalovat bs player, a ten funguje bez problémů. Nevíte někdo, co s tím? Díky.
doplněno 08.12.09 19:37:Doplňuji: OS je windows vista
Doporučil bych vyzkoušet K-Lite codec pack stažení zde: slunecnice.cz/... . Tento by měl fungovat a obsahuje i Media player classic, který co se videa týče je dost dobrý... jiný už nepoužívám přes 3 roky
Fajn je VLC player, dokáže přehřát téměř vše a nepotřebuje žádné kodeky nainstalované v OS.
Perdo, super, já bych to ale raději nepřehřívala, aspoň ne moc, to by potom nemuselo fungovat už vůbec Promiň, nedalo mi to, ale určitě to budeš mít příležitost vrátit
Jinak já používám několik let KMPlayer, přehraje mi úplně v pohodě všechno a WMP vůbec v PC nemám. Pokud by byl zájem, možnost stažení je níže. Program je skinovatelný, v češtině, má spoustu vlastních kodeků, jen pro jistotu mám k němu All in 1
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.