Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi furt sekají videa?

Od: rokle* odpovědí: 1 změna:

Ahojte,

nevíte někdo co dělat, když se mi po cca 3 minutách zasekávají videa (youtube, internetové vysílání ČT, atd..). Vždy tam naskočí "Ukládání do vyrovnávací paměti" , dlouho to jako načítá, pak začne "Pokus o znovupřipojení" a pak zas "Ukládání do vyrovnávací paměti", načte 100% a zas to chvíli jede...Pravidelně zadávám čištění disku, tím to teda asi nebude. Taky jsem koupil 512 RAMku a teď to běhá na 750MB a stejně se to seká.. díky za pomoc

Roman

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Videa se často přehrávají rychleji než se stihnou z internetu načítat. Kolik toho je načteno vidíš dole na tom posuvníku. Chce to chvíli počkat než se větší část filmu načte a pak až spustit přehrávávní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]