Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizel se mi koš

Od: zm odpovědí: 6 změna:

prosím o radu, zakoupila jsem si nový notebook zn Extensa 5635Z-ACER, nevím co jsem udělala, ale při znovuspuštění notebooku mi zmizela z plochy ikona koše, vím sice jak vytvořit zástupce, ale já bych chtěla ten původní koš. děkuji zuzama

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

4x

Šlo by to vrátit obnovením systému,ale myslím si,že kvůli tomuto problému je to zbytečné...;)

doplněno 05.12.09 15:54:

Jestli máte WIN Vista (do takovýchto nových notebooků se standartně dodávají),zkuste ještě toto :

Podívejte se do ovládacích panelů, položka Individuální nastavení, odkaz 
změnit ikony plochy a zde zaškrtněte zaškrtávací políčko koš.
;)
zm
hodnocení

zdravím pepyku 93 a moc děkuji povedlo se zuzama

pepyk93*

Rád jsem pomohl...*placni*

beth
hodnocení

0x

Zkus ovládací panely tam individuální nastavení - změnit ikony plochy (nastavení ikon na ploše) - dále zaškrtni koš nebo dej obnovit výchozí. Nevím, jestli ti to pomůže,ale taky se mi to už stalo.

zm
hodnocení

děkuji beth-zuzama-

ar*

*smich**smich* Mně když zmizí koš u počítače tak ho najdu u dveří,to manželka dává najevo že ho mam vynést.*smich**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]