Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšení velikosti videa

Od: schovi odpovědí: 7 změna:

dobrý den

mám problém potřebuji dostat na 1 DVD 22-dílný seriál v .avi ale velikost přesahuje cca. 130 Mb

existuje nejaky program ktery by je dokazal o trochu zmensit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Pokud chcete zachovat formát .avi,tak to video musíte zmenšit (nejspíše se to malinko dotkne kvality).

Zkuste např. tento program :

slunecnice.cz/... ;)

schovi
hodnocení

zkusím je to kreslený seriál (star wars:clone wars) tak to zas tak vadit nebude zmenšim to jen o hodně málo aby se všech 22 epizod vešlo na 1DVD

pepyk93*
hodnocení

0x
Co takhle zabalit ten *avi soubor do *RAR archivu pomocí programu WINRAR : slunecnice.cz/... To by nepomohlo? Nezmenšilo by se to alespoň trochu?

frantaf*
hodnocení

0x

Program Virtualdub je dobrý, používám ho právě na zmenšení(oříznutí) avi. Stačí označit začátek a konec oříznutí a smazat označené. Před uložením je důležité v záložce video nastavit "přímá kopie videa". Je to rychlé a kvalita zůstavá stejná. Existuje VirtualDubmod je v češtině.

alf*
hodnocení

0x

nerozumím dotazu, na DVD se obvykle vejde necelých 5 giga dat a tady je řeč o 130 mega, to znamená že se to na obyčejné DVD vejde cca 35x takže i pokud je 135 mega velikost jednoho dílu tak tam zůstane ještě místa na dva ripnuté celovečeráky které mají obvykle kolem 700 mega

schovi
hodnocení

já to špatně napsal ten seriál má 22 dílů které jsou dohromady větší než 4,7 GB o 130mb tak bych potřeboval aby se těch 130mb někam ztratilo aby se všech 22 dílů vešlo na jedno DVD

jirbar*
hodnocení

0x

Kolikrát mi to taky není jasné. Stáhnul jsem na netu z televizního archivu dokument asi 59 minut. Formát ASF 635MB.

Konvertoval jsem na AVI (XVID), snažil se zadat stejné vlastnosti, velikost, britate a další.

Špičkový DivX Author z toho udělal 685MB

Next Video Converter 480 MB

Teď jede Media Coder (Free, v češtině a velmi dobrý), předpoklad je 660MB

Stačí však zadat menší britate (video, audio) a hned je to méně MB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma virtualdub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]