Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače na usb

Od: baraskaska* odpovědí: 19 změna:

pomozte mi prosím...Kde si mám sehnat ovladače na usb device?Jsem uplně v koncích jsou pro mě nezbytně důležitou součástí:(

doplněno 07.12.09 23:48:

Potřebuji tam nainstalovat jeden program bez usb ovladačů mi to nejde..Jedná se o touch kit dotekový program

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Co máte za Operační systém? Je to důležité...!;)

doplněno 04.12.09 19:11:

Možná že vám ty ovladače nešly proto,že jste si je stáhla pro jiný OS...

baraskaska*
hodnocení

no windows Xp...Ale tím myslím že to nebude protože dříve to šlo...nevim co s tím dělat snažila jsem se najít to na internetu ale nic jsem nesehnala:(

pepyk93*
hodnocení

0x

Zkuste ještě toto :

liutilities.com/... ;)

A jestli chviličku vydržíte,mrknu se po těch ovladačích...ale nejpve zkuste ten odkaz výše...

doplněno 04.12.09 19:54:

Ještě se mrkněte sem :

softwarepatch.com/...

Přeložená verze do ČJ :

translate.google.cz/...

perda*
hodnocení

0x

USB device může být cokoliv připojeného na USB, co konkrétně Ti nefunguje?

baraskaska*
hodnocení

nefungují všechny ovladače tykající se usb ...

perda*

Takže nemáš ovladače na řadič USB, tzn. žádné připojené USB zařízení nefunguje? V tom případě napiš co máš za základní desku, nebo v případě notebooku výrobce a typ.

Můžeš taky zkusit Everest: www.stahuj.centru/...

baraskaska*
hodnocení

Název základní desky MSI K7N2 Delta2 (MS-6570E)

doplněno 07.12.09 22:49:

koukala jsem se do správce a tam mi to říka že nejsou nainstalovány ovladače usb device a cif single chip.Sběrnice usb fungují jak mají

Ovladače k USB na desce najdeš na CD k základní desce. Jestli se však jedná o ovladače na to dotykové zařízení, tak budou na CD k němu.

baraskaska*
hodnocení

jenže to je ten problém...Oni na tom cede k zakladní desce nejsou...Vždycky jsem je tam instalovala uplně krásně bez problému a najednou to nejde...Ovladač na dotykový zařízení mám jenže nějakým způsobem spolu souvisí ty na usb a ty dotykové...Nevim proč,ale je to tak...Už několikrát jsem instalovala cd na dotyk,ale vím,že jsem musela instalovat i ovladač usb aby to šlo.

Můžeš sem vložit obrázek ze Správce zařízení?

baraskaska*
08.12.09 12:11
hodnocení

No tak to se trochu nepovedlo s tím vložením. Tak zkus znovu.

baraskaska*
hodnocení

no jo tak jsem na ty strance jen krátkou chvili...:)

doplněno 08.12.09 14:49:

a evidentně to ani nejde...Vždycky když chci přidat obrázek tak se mi ukáže jenom hotovo...

perda*

Máš ty screeny moc velké, ulož je v JPEG.

doplněno 08.12.09 14:52:

Když ukládáš obrázek ta místo BMP vyber JPEG.

baraskaska*
hodnocení

nevim snad už to půjde

Ovladače na usb

baraskaska*
08.12.09 14:51
hodnocení

*nevi*

baraskaska*
hodnocení

a tohleto mi to píše když se to pokusím instalovat ze základní desky

Ovladače na usb #2

Dobrý, ale ještě by to chtělo ten celkový přehled, jak tam asi budou u zařízení otazníky ... Prostě jen správce zařízení ne jednotlivé položky.

baraskaska*
hodnocení

dobře posílám

doplněno 12.12.09 12:54:

to mi opravdu nikdo neumí pomoci?

Ovladače na usb #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]