Nejste přihlášen/a.
pomozte mi prosím...Kde si mám sehnat ovladače na usb device?Jsem uplně v koncích jsou pro mě nezbytně důležitou součástí
Potřebuji tam nainstalovat jeden program bez usb ovladačů mi to nejde..Jedná se o touch kit dotekový program
Co máte za Operační systém? Je to důležité...!
Možná že vám ty ovladače nešly proto,že jste si je stáhla pro jiný OS...
Takže nemáš ovladače na řadič USB, tzn. žádné připojené USB zařízení nefunguje? V tom případě napiš co máš za základní desku, nebo v případě notebooku výrobce a typ.
Můžeš taky zkusit Everest: www.stahuj.centru/...
Název základní desky MSI K7N2 Delta2 (MS-6570E)
doplněno 07.12.09 22:49:koukala jsem se do správce a tam mi to říka že nejsou nainstalovány ovladače usb device a cif single chip.Sběrnice usb fungují jak mají
Ovladače k USB na desce najdeš na CD k základní desce. Jestli se však jedná o ovladače na to dotykové zařízení, tak budou na CD k němu.
jenže to je ten problém...Oni na tom cede k zakladní desce nejsou...Vždycky jsem je tam instalovala uplně krásně bez problému a najednou to nejde...Ovladač na dotykový zařízení mám jenže nějakým způsobem spolu souvisí ty na usb a ty dotykové...Nevim proč,ale je to tak...Už několikrát jsem instalovala cd na dotyk,ale vím,že jsem musela instalovat i ovladač usb aby to šlo.
no jo tak jsem na ty strance jen krátkou chvili...
a evidentně to ani nejde...Vždycky když chci přidat obrázek tak se mi ukáže jenom hotovo...
Máš ty screeny moc velké, ulož je v JPEG.
doplněno 08.12.09 14:52:Když ukládáš obrázek ta místo BMP vyber JPEG.
Dobrý, ale ještě by to chtělo ten celkový přehled, jak tam asi budou u zařízení otazníky ... Prostě jen správce zařízení ne jednotlivé položky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.