Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivir, spyware

Od: k4j488 odpovědí: 10 změna:

Ahoj lidi, jaký je nejlepší antivirový program?Nebo spyware - vše freeware.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Vůbec nejlepší je nechodit na rizikové stránky s p, warezem, cracky, nestahovat balast a neotvírat neznámé maily + dobrý firewall (ideálně HW) a téměř nepotřebuješ antivir ani antispyware. ;)

Jinak každý antivir i antispyware má svoje pro a proti, na něco je lepší ten, na tamto zase tamten, nejde to dost dobře zobecnit.

sondaw*

Jeno doplním kolegu, podobné otázky tady už byly, zkus hledat

privratsky*
hodnocení

0x

Nod od Esetu!

hodnocení

0x

Nu a na co má být nejlepší? Na detekci virů? Na nejvíc funkcí? Na nejmenší hw nároky? Na ovladatelnost?...

honza2581*
hodnocení

0x

Existuje spoustu antivirových programů, ale pokud hledáte, který je zadarmo, má dost funkcí, není náročný, je český a má výbornou detekci, tak zkuste avast!. Pokud si připlatíte za edici Professional nebo Internet Security, tak Váš počítač bude velmi slušně ochráněn...

papucok*
05.12.09 12:38
hodnocení

0x

AVIRA*jasne*

hodnocení

0x

Bezva řešení je třeba Avast free a k tomu Spyware terminátor.Jsou zadarmo a česky.

honza2581*

Spyware Terminátor zbytečně brzdí počítač. avast! dokáže detekovat spyware, takže není nutné instalovat další program. Jinak asi nejlepší antispyware je buď Ad - Aware nebo Windows Defender.

1. o zpomalování nemůže být ani řeč

2. windows defender mi je v pc na houby,když před měsícem nevěděl,že mám v pc spywara,za to spyw.terminátor ano

sondaw*

Dovolím si oponovat, co se týká Defenderu, nenašel mi nikdy v PC ani tracking cookies a třebaže ho mám jako součást systému, je zakázaný. Daleko lepší je už umiňovaný Spyware Terminator, nějaké zpomalení nebo zatížení systému jsem nepozorovala, lepší je i Spybot Destroy nebo IObit Security a potom Malwarebytes Anti-Malware (vyhledá a odstraně spyware, adware, trojská koně, rootkity a další)

doplněno 06.12.09 17:02:

doplním ještě o SuperAntiSpyware

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]