Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, jaký je nejlepší antivirový program?Nebo spyware - vše freeware.
Vůbec nejlepší je nechodit na rizikové stránky s p, warezem, cracky, nestahovat balast a neotvírat neznámé maily + dobrý firewall (ideálně HW) a téměř nepotřebuješ antivir ani antispyware.
Jinak každý antivir i antispyware má svoje pro a proti, na něco je lepší ten, na tamto zase tamten, nejde to dost dobře zobecnit.
Spyware Terminátor zbytečně brzdí počítač. avast! dokáže detekovat spyware, takže není nutné instalovat další program. Jinak asi nejlepší antispyware je buď Ad - Aware nebo Windows Defender.
1. o zpomalování nemůže být ani řeč
2. windows defender mi je v pc na houby,když před měsícem nevěděl,že mám v pc spywara,za to spyw.terminátor ano
Dovolím si oponovat, co se týká Defenderu, nenašel mi nikdy v PC ani tracking cookies a třebaže ho mám jako součást systému, je zakázaný. Daleko lepší je už umiňovaný Spyware Terminator, nějaké zpomalení nebo zatížení systému jsem nepozorovala, lepší je i Spybot Destroy nebo IObit Security a potom Malwarebytes Anti-Malware (vyhledá a odstraně spyware, adware, trojská koně, rootkity a další)
doplněno 06.12.09 17:02:doplním ještě o SuperAntiSpyware
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.