Nejste přihlášen/a.
Můžete mi poradit s antivirovým programem? Končí mi zkušební lhůta NOD32 a tak bych potřebovala stáhnout nějaký antivirový program zdarma. Máte s nějakým dobré zkušenosti? Díky za radu.
Nainstaloval jsem Norton 360 a rozházel celé Visty tak do toho raději né .Teď tam mám Avast a spokojenost je Free a funguje bezproblému.
Zkusil by 60-ti denní trial avast! Professional - files.avast.com/... a potom bych si požádal o klíč k Home verzi, který do avastu potom vložíte. Nebo pokud chcete opravdu něco jako "Meister stick", tak zkuste avast! Internet Security. Ten je zatím v Beta 3 verzi, ale do konce roku by měla být finální verze...
staci mrknout na testy,na googlu jich je plno a avira vychazi velmi dobre, avast a avg se muzou zahrabat, comodo ten nevim,to chce jiny testik
1. Detection Rate / on-demand scans: this data comes from AV-comparative.org’s Feb 2009 test (#21). The programs tested were subjected to 1,274,928 instances of malicious code collected between Apr 04-Apr 08. The reason: any malware collected prior to this is considered fairly well known by now
Avira Antivir: 99.7% detection rate
Avast: 98.2%
AVG: 93.0%
Kaspersky (*): 97.1%
ESET NOD32 (*): 97.6%
2. Detection Rate / predictive "heuristic” detection: this measures the program’s ability to detect new threats (based on their behavior), before they becomes known and are included in the program’s updates. The data in this section comes from AV-comparative.org’s NOV 2008 test (#20). The programs tested were subjected to 45,831 "new” instances of malicious code collected between Aug 4th-31st 2008 (4 weeks in total).
Avira Antivir: 71% (over 1 week), 67% (over 4 weeks)
Avast: 40% (over 1 week), 39% (over 4 weeks)
AVG: 43% (over 1 week), 40% (over 4 weeks)
Kaspersky(*): 71% (over 1 week), 60% (over 4 weeks)
ESET NOD32(*): 54% (over 1 week), 51% (over 4 weeks)
cely clanek je tu freewaregenius.com/...
Permonik píše:"avast a avg se muzou zahrabat" rozdíl v testu např. mezi AVG a Avirou je jen o šest procent,co to je?Mám AVG 9 a jsem s ním taky spokojený a neměnil bych,ale free antivir bych doporučil Avast s ním mám taky dobré zkušenosti.
to je obrovsy rozdil, se vyrobci antiviru perou o kazdou desetinku a Vam nevadi 6% :D tzn statisticky vic nez kazdy 20caty virus projde. A navic pak dale, jak antivir detekuje tyden stare viry je taky dost podstatne avira 71% avg 43% to je uplne nekde jinde. Urcite bude i jiny test kde dopadne avira hure nebo lepe ale troufam si tvrdit ze avg nema v zadnem solidnim testu nejmensi sanci. U Aviry skace reklama mozna tak jednou denne +- ale kdyz se to prekousne tak funguje naprosto skvele a je taky zadarmo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.