Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych si koupit hru Assassins creed 3: Digital Deluxe Edition + Season pass tu www.nyshop.cz přes GoPay - Já platby přes karty (PayPal, a takové..) nepodporuju, ale GoPay se mi zdá jako jediná možnost (kdyby šel PaySafeCard tak bych to bral jednoznačně). A tak se chci zeptat na pár věcí:
1. Má někdo zkušenosti s GoPay a s tím obchodem? (jelikož tam je to levnější(1 278 Kč dohromady) tak jestli to není nějaká zlodějárna či tak..)
2. Mám celkem strach dělat takovéhle "digitální" nákupy, ale jinak to udělat nejde, tak se chci prostě zeptat jestli se takovýmhle věcem dá věřit či ne?
3. Mám to udělat přes GoPay nebo mi doporučíte něco jiného? Ty PayPal a přes účty, to nechci.
Dělám toto poprvé tak si chci být jistý.
S pozdravem
Skylen
Děkuji za případné rady.
Taky zdravím, proč nechcete využívat paypal a gopay ano? V podstatě to jsou totožné služby. Co se týče obchodu, recenze na shop jsou zde.
Protože přes PayPal musím použít kartu a přes GoPay si vlastně založím "peněženku" a na ní dám peníze, či ano je to totožné ale ne zcela, jinak děkuji za tu recenzi toho obchodu, jinak dá se tedy GoPay věřit? Protože dnes je tolik podvodných firem...
U gopay je nejvýhodnější dobíjení přes účet, tam nestrhávají žádné poplatky. Přes účet můžete nabíjet i paypal.
"Neověřený" účet na PP můžeš založit i bez karty. Má nějaká omezení, ale pro tvůj nákup by měl stačit. A pokud ti tam napřed někdo jiný z PP pošle dost peněz, nění třeba ani ten bankovní účet.
Kdybych si teď měl založit účet na jedné z těchto služeb, volil bych PP, protože je rozšířenější.
Účet založíš úplně jednoduše i bez karty. Je to lasická registrace a až pak v nastavení účtu si můžeš autorizovat kartu a účet. Ale pokud ten účet chceš jen kvůli té hře, tak ti stačí i ten gopay (výhoda je, že je česky, PP je v angličtině) a nabít pomocí účtu. Nebo zrovna na tom eshopu zvolit platbu kartou, či převodem na účet a nemusíš si zakládat žádné jiné účty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.