Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant

Od: peps* odpovědí: 9 změna:
Potřeboval bych sehnat ovladače na volant:Boeder Wheel Force Feedback pro windows XP:Nevíte kde bych je našel?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tady:
www.download.net.pl/639/Boeder-Force-Feedback-Wheel-Driver-dla-Windows-2000-XP/
dave*
a to vam jako jede? mne teda ne *plac*
Komu to nejede, může zkusit toto:
www.opendrivers.com/categorycompany/1370/18250/input-device-boeder-free-driver-download.html
dave*
ja to mam stahnute ale co pak stim...mohl bys prosim poslat cely na vod jak to nainstalovat diky us si nevim rady*plac*
Soubor si rozbal do nějakého adresáře a pak si přečti soubor ReadMe.txt ve kterém je podrobný návod. Jinak odpoj Volant, restartuj PC, ve Windows připoj Volant a až to bude po tobě chtít driver, tak ho naveď na ten adresář kam jsi to rozbalil. Toto by mělo platit pro USB. V ostatních případech mrkni do toho návodu. Kdyžtak se zase ozvi s verzí Windows a typem připojení toho Volantu. Ahoj.
dave*
Ja mam win xp...Zkousel jsem to a nejde to pise mi to ze mi chibi neaky nezbytny softwer...nevim a v tom rea me je jenom instalace na win 95 a 98...Zkus mi poslat ten soubor ty jetli to pujde na email...diky*plac*
dave*
Mam to zapojen na usb a na game port*plac*
Na oba typy? Tak to picni do usb je většinou více user friendly*smich*
Jiný soubor, než ten o kterém jsem psal a který je součástí tech driverů, nemám. Firemní stránky již neexistují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]