Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam problem padl mi PC tak sme ho dali do zaruuky do opravny tam se zjistilo ze odesel hardisk a grafika tak mi dali novou mel jsem puvodne ATI Radeon 3870 a tet mi tam dali ATI radeon 4350 512MB jenze se mi seka Call of Duty 4 ovladace na grafiku mam nejnovejsi nevite cim to mozze byt mam tam 14FPS i 11 nekdy
Nediv se, Raddeon 4350 je totální low-end za 800,- kdežto Radeon 3870 se stále drží na cca 3000,- a ve své době to byla hodně slušná karta.
Ta grafika je naprosto neadekvátní tomu, co jsi tam měl předtím. Rozhodně to tak nenechej a trvej na svém.
JJ budu mamka tam zimtra de chodim do skoly takze sem to tam nemohl dat tak to tam davali nasi tak si asi rekli naka pani tak ji tam dame neco jineho hral jsem na svem PC i GTA 4 na full mam AMD phenom Quad core 2.3 4GB Ram proste sestava na hry HAL3000 stal kolem dvaceti tisic mati tam prej zajde a udela tam poradek...veme zarucak kde je vypsane naprosto vsechno co bylo v PC pri koupi a ze to tam chceme met...! dik moc za info
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.