Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí Bluetooth v notebooku

Od: jendys* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Mám dotaz ohledně bluetooth v notebooku. Mám notebook Sony Vaio NS-Series a nemůžu v něm najít zapnutí a vypnutí bluetooth. Wifi normálně zapnu a vypnu a bluetooth nemůžu nikde najít...

Díky za případnou odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jaký máš konkrétně model?

jendys*
hodnocení

mám model VGN-NS31S

Tady v technické specifikaci o Bluetooth ale vůbec nic nepíší:

sony.cz/...

jendys*
hodnocení

Aha, no já jsem si to taky myslel..Ale zase za druhou stranu je divný, že když dám start-ovládací panely, tak úplně dole mám ikonu Zařízení Bluetooth

Zapnutí Bluetooth v notebooku

Ano, to je celkem normální ikona :) Když ji rozklikneš tak budeš mít jasno

jendys*
hodnocení

Ano rozklikl jsem ji a ukázalo se mi toto okno. No, když dám nastavení Bluetooth tak se mi nic neukáže. Žádné nové okno. A když dám přidat zařízení, tak to nic nenajde...znamená to tedy, že můj notebook nemá bluetooth?

Zapnutí Bluetooth v notebooku #2

Pokud ti to neukáže nastavení tak by jsi bluetooth neměl mít, každopádně kdyby jsi ho měl tak máš stejnou ikonku u hodin a když by ses podíval do správce zařízení tak by tam taky byl. Každopádně ve specifikaci neni a je otázkou zda nemáš na boku přidělaný vysílač bluetooth v usb ;)

jendys*
hodnocení

Aha. No tak ikonku u hodin nemám, do nastevení bluetooth se nedostanu, ve specifikaci to není, takže usuzuji, že integrovaný bluetooth nemám. Asi bych si musel koupit nějaký ten adaptér do usb. Každopádně díky za rady ;)

stany*

presne tak...

jury*

hle mam uplne to stejny,ale driv mi to slo...rek bych ze je jen naka zkratka na vypnuti/zapnuti bluetooth...ale nwm jaka:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]