Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz ohledně bluetooth v notebooku. Mám notebook Sony Vaio NS-Series a nemůžu v něm najít zapnutí a vypnutí bluetooth. Wifi normálně zapnu a vypnu a bluetooth nemůžu nikde najít...
Díky za případnou odpověď
Aha, no já jsem si to taky myslel..Ale zase za druhou stranu je divný, že když dám start-ovládací panely, tak úplně dole mám ikonu Zařízení Bluetooth
Ano rozklikl jsem ji a ukázalo se mi toto okno. No, když dám nastavení Bluetooth tak se mi nic neukáže. Žádné nové okno. A když dám přidat zařízení, tak to nic nenajde...znamená to tedy, že můj notebook nemá bluetooth?
Pokud ti to neukáže nastavení tak by jsi bluetooth neměl mít, každopádně kdyby jsi ho měl tak máš stejnou ikonku u hodin a když by ses podíval do správce zařízení tak by tam taky byl. Každopádně ve specifikaci neni a je otázkou zda nemáš na boku přidělaný vysílač bluetooth v usb
Aha. No tak ikonku u hodin nemám, do nastevení bluetooth se nedostanu, ve specifikaci to není, takže usuzuji, že integrovaný bluetooth nemám. Asi bych si musel koupit nějaký ten adaptér do usb. Každopádně díky za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.