Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problém s viditelností mojí složky s fotografiemi. Total Commander složku vidí až po zaškrtnutí, že má zobrazovat i skryté složky (přitom složka není nastavená jako skrytá). HP Photosmart takovou funkci nemá, tudíž do něj nemůžu importovat fotografie.
Program potřebuji nutně k práci, pomůžete mi prosím?
Ve Možnostech složky nastav na záložce Zobrazení - Zobrazovat skryté soubory a složky.
Další variantou je jednoduše ji odebrat atribut "H" tedy Hidden
Bohužel, program nevidí složku ani tak. Dokonce jsem si všiml, že složka Fotky není jediná, kterou to nezobrazuje
Zjistil jsem, že složky, které program nevidí jsou nastaveny tak, že sice nemají zaškrtnuto "Skrytý", ale zároveň je to políčko pro zaškrnutí neaktivní, nelze do něj kliknout.
Bude asi lepší, když ty fotky budeš ukládat jinam. Pokud je adresář ještě systémový, může s tím být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.