Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Battlefield 2 /Punkbuster/ + Windows 7

Od: mrozzzik* odpovědí: 14 změna:

Ahojky...nehrajete někdo Battlefielda pod Windows 7?chtěl bych koupit Windows 7,ale pamatuji si , že ve Windows 7 Realease Candidate mě šel BF2 spustit,ale pokud jsem se v Multiplayeru připojil na nějaký server, zahrál jsem si max. 2 minuty a Punkbuster mě vykopl s nějakou divnou hláškou...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Chtělo by to přesné znění té hlášky...;)

mrozzzik*
hodnocení

nu něco jako neznámá windows funkce nebo něco takového ..tobě to jde?

pepyk93*
hodnocení

0x

Nikoliv.Já tuto hru nehraji.Jen se ti snažím pomoci...;)

mrozzzik*
hodnocení

to jsi hodnej ;). Hlásí to pokud si dobře vzpomínám hlášku : Unknown Windows API function

pepyk93*
hodnocení

0x

Co jsem vygooglil,tak ti to asi na WIN 7 prostě nepůjde...*zed*

Zkus jiný OS...;)

mrozzzik*
hodnocení

jiný OS? no moc možností nemám, ted mám jen visty *nevi*

peja660

Stejný problém.Domníval jsem se, že Win7 je nej tak jsem do něj šel.A BF2 po začátku hry vždy spadla.Už tam mám zpět XP.

pepyk93*
hodnocení

0x

Visty by měly být OK.*palec*Jde o to,že s WIN 7 tam je nějaký problém a prostě to na něm nejde...;)

mrozzzik*
hodnocení

no to ano,ale já bych rád šel s dobou a měl nejnovější software :) tedy windows 7 *fn*

mrdkosek

hraju BF2 na Win7 64bit a vše OK...

printscroll

Ja taky hraju battlefielda 2 na WIN 7 a vse v poho ale ted jsem si tam hodil patch 1.50 a hazimi to chybu neco s punkbustrem tak jsem si stahl 3.4 PB a proste nevim kdo vi a umi stim tak prosim napiste bud na email.: DChmiel@seznam.cz , ICQ.: 434772048 , Skype.: Davda12 diki moc za odpovedi. Nebo uzete vlastne i tady odpovedet budu jen rad

pepyk93*
hodnocení

0x

Tak si vyberte.Buď Battlefield nebo WIN 7...;)

godwar

Ono by možná stačilo ,kdyby si lidi co mají Windows 7 profesional nebo ultimate stáhli xp mod ,ktrerý ultimate a profesional podporují. Ale je to jen domněnka, nemám to vyzkoušené . BTF 2 mi taky na Windows 7 profesional nejde .. zkusim to taky nak vyřešilt.

lagvand

tady je navod neowin.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]