Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám do školy prezentaci se zvukem, který mi jede v pořádku, ale když jsem to přeposílala kamošce, jí se zvuk nepřehrál. Potřebuju, aby mi jel hlavně ve škole, ale nevím co a jak, poradí mi někdo?
Předem děkuji
Mrkni třeba na návod na stránce níže. Jinak už se to tu několikrát řešilo, takže můžeš pohledat i na poraďte.cz. Samozřejmě nemusíš posílat zvukový soubor zvlášť, to je nesmysl. Problém je v tom, že soubor zvuku musí být přiměřeně velký. To zn. aby obsahoval to co chceš, byl ještě dost kvalitní, ale ne tak velký, aby nešla výsledná prezentace poslat mailem.
Návod nahoře uvedený je vyčerpávající, ale je třeba číst až dolů. Zdůrazňuji - zvuk musí být po uložení přímo v prezentaci - dle tohoto návodu. Použitý formát musí být wav. Mp 3 tam nefunguje! Dle mé zkušenosti musí být zvuk ve wav drasticky upraven na menší velikost aby výsledná prezentace měla únosnou velikost. Úprava zvuku je na trochu delší povídání.
Zdravím jamaca
Ahoj...jak sprav ne upravit a nasledne vlozit zvuk do prezentace,tak aby se stal jeji soucasti naleznes zde: drevacek.4fan.cz v sekci Power Point.
Preji Krasny den...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.