Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pripojeni Notebooku na TV

Od: karpender* odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtel bych se zeptat kdyz jsem pripojil Notebook pres S-video na TV a jede me to pouze cernobile. Nevite nekdo kde je chyba? Kdyz pocitac restartuju tak se mi na TV zobrazi poze tapeta plochy a musim film ktery pustim pretahnout na TV ale je bez barev. predem diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na TV je přímo S-video vstup nebo je to řešeno přes Scart redukci? Zkoušel jsi na TV navolit i jiné vstupy? Někdy bývají společné.

karpender*
hodnocení

Cau. Mam na TV S-video ale to me vubec nereaguje tak jsem to prepojil pres redukci na scart

petr123*
hodnocení

0x

Zkus se podívat jestli se někde v menu TV nedá konkrétně nastavit že vstup je S-video.

fini
hodnocení

0x

Zdravim, potřebovala bych poradit. Chtěla bych propojit notebook HP pavilion dv5 k televizi a vůbec nevím jak na to. prosím poraďte díky

jirbar*

Prohlédni si konektory pctuning.tyden.cz/...

Pokud má televize HDMI a grafická karta taky HDMI tak kabel HDMI-HDMI

Pokud má televize HDMI a grafická karta DVI tak kabel DVI-HDMI + audiokabel

Pokud má grafická karta jen D-SUB a televize taky d-SUB tak stejný kabel jako k monitoru + audiokabel

doplněno 31.12.09 22:40:

A v nastavení grafické karty zvolit třeba klonování monitoru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]