Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veřejná IP nefunkční

Od: jaromir83* odpovědí: 12 změna:

hoj. mám veřejnou IP, ale přestala fungovat. jaké Služby v msconfig musí být zapnuté aby fungovala? povypínal jsem pár Služeb v msconfig.exe ve Win XP protože se mi stávalo uprostřed hry že to začlo hrabat HDD, asi stahovat nějaký aktualizace, a od tý doby nejde veřejná. nebo resp. ostatní hráči nevidí můj servr a nepřipojí se na mě jak dřív (různé hry, testováno). ale všechny Služby mít zaplý nemůžu v msconfig.exe protože pak to je zas hrozně zpomalený, nevíte někdo pls? ď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Veřejná ip ti nepřestane jen tak fungovat, musíš ji mít hlavně přidělenou od poskytovatele netu

jaromir83*
hodnocení

přidělenou ji samozřejmě už dávno mám, jde o to že od té chvíle co jsem vypnul pár Služeb v msconfig.exe a restartoval PC tak ostatní hráči nevidí můj servr když založím hru (to je snad jediná hlavní funkce veřejné IP adresy, čili proto píšu že nefunguje).

No a jak to máš zapojené? Máš router? Co jsi vypnul na služby, doufám že to byla třeba služba server, síťová připojení...

jaromir83*
hodnocení

kdybych věděl co to bylo za služby které jsem vypnul tak se neptám. služby server i síťová připojení mám samozřejmě zapnuté. routr nemám

Alespoň se poučíš pro příště ;)

Proč myslíš je je to službama? Ono to může být klidně jinak nakonfigurovaným firewallem...
Co sem napsat které služby máš vypnuté? Krom toho v msconfigu se to odšrtává takže by jsi to poznat měl ne?

jaromir83*
hodnocení

většinou si poznamenávám když něco měním v msconfigu, tentokrát ne. službama to je proto že to přestalo fungovat po tom co jsem se hrabal ve službách, nic jiného jsem neměnil

To jsi mi neřekl nic nového, napíšeš sem ty služby o které jsem tě žádal?

jaromir83*
hodnocení

seznam mých Služeb je tady

i48.tinypic.com/...

zaškrtlé jsou zapnuté

No tak to prrr, i zaškrtnutá může být zastavená. Primárně je zaškrtáno vše ale je něco zastaveno. Krom toho vypnout služby jako klient dns, dhcp,správce vzdáleného přístupu...? To bych nedělal. Zapnul bych pomalu všechno a vyzkouše zda je to vůbec jenom tímhle, pak bych něco vypnul (i když podle toho co tu vypínáš tak to tím bude)

jaromir83*
hodnocení

ani zapnutí klient dns, dhcp a správce vzdáleného přístupu Služeb nepomohlo, ale dík za snahu. čili reinstal Windows XP jo?

Ne, zapni všechno co jsi vypnul- tedy vše odškrtané

jaromir83*
hodnocení

skoro všechno jsem pozapínal, už ta veřejná JDE (hurá), ale PC se tim zpomalilo. no co se dá dělat, hlavně že to jakžtakž faká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]