Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde WinMediaPlayer

Od: dodod* odpovědí: 9 změna:

Nejdou mi pustit fotky ani videa.Syn koukal na pohadky něco zmáčkl a vše zmizelo-ted jsem přišel nato že nejde Win.MediaPlayer-Co stím*hej*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zakládáš nové téma, měls pokračovat dál u těch obrázků. Vůbec si nedovedu představit, co mohl zmáčknout při pouhém dívání na pohádky, aby takhle všechno zmizelo, to musel vlézt někam, kam neměl

Podívej se ve správci zařízení, jestli nemáš nějaké varování u grafiky, nevím, jestlis zkoušel bod obnovení - to je tak, když jedno téma píšete do dvou vláken

Nějak mne nic dalšího momentálně nenapadá, ale pouhým zmáčknutím "něčeho" tohle udělat nemohl,. Zkus ho vyzpovídat, aby ti ukázal, co dělal, kde byl a co mačkal

dodod*
hodnocení

Zato téma sory-ted jsem zjistil že vubec nejde ani DVD ani QickPlay jen WiMedCenter a tam zustalo cca 10fotek v knihovně-Tovíš že jsem se ptal xxx-tati opravdu nic... a ani radia na internetu zvuk-

sondaw*

Nemáš v PC nějakého šmejda? Začíná toho být nějak moc, co nefunguje, pochybuji, že je to synkovo dílo

Udělej v nouzovém režimu kontrolu aktualizovaným antivirem, stáhni a nainstaluj Spybot Destroy, aktualizuj, imunizuj a udělej kontrolu

www.slunecnice.cz/...

Stáhni MalwareBytes Antimalware, aktualizuj a udělej hloubkovou kontrolu

www.slunecnice.cz/...

dodod*
hodnocení

Nezlob se tak jsem to stáhnul našel 13 šmejdů a dál nevím co-napadlo mne jestli nemohl něco v JAWA Update Available-řízení uživatelských ůčtů.To se mne objevuje vždy chviku po spuštění..jsem antitalent PC víš

sondaw*

Java Update available je jen možnost (dostupnost) aktualizace Javy. Kde se ti to objevilo? Do uživatelských účtů se snad kluk dostat ani nemohl. Navíc netuším, co by ti tam mohl provádět, abys měl tyto problémy.

Javu klidně aktualizuj, šmejdy doufám jsi odstranil. Kodeky pro video snad nainstalované máš (jeden balík, ne několik současně), Flach Player nainstalovaný máš? Ovladače grafiky aktualizované taky?

Třeba mne nebo někoho dalšího ještě něco napadne

Ponaučení asi pro příště - malé dítě nepouštím k PC a už vůbec ne bez dozoru. Já vím, po bitvě je každý generál, že? Sorry

dodod*
hodnocení

Jojo to máš pravdu stím dětckem-jen ještě dotaz říkal mi kamarád že když bude dobře schovaný šmejd tak ani ty dopučené programy mne ho nenajdou a zbývá prý přeinstalovat celý PC-jeto pravda?*vtip*

sondaw*

Pokud je nějaký šmejd hluboko v systému a databáze těch programů ho neobsahuje, možné to je.

Jestli budeš mít dál problémy, nejlíp uděláš, když si stáhneš HijackThis

www.hijackthis.cz/

uložíš třeba na plochu, spustíš a označ Do a system scan and save a log

Po skončení ti program vytvoří log, nic neopravuj, log zkopíruj a vlož s popisem tvého problému na viry cz, odkaz najdeš na stejné stránce.

Pokud je v PC nějaký šmejd, pomohou ti ho odstranit

sondaw*

Já bych zkusila spustit DVD v jiném přehrávači, osobně WMP vůbec nemám, používám jen KMPlayer a přehraje mi úplně všechno. Má spoustu vlastních kodeků, doinstalovala jsem jen kodeky All in 1 a není problém cokoliv přehrát, program je v češtině, skinovatelný, se spoustou předvoleb a možností

Pokud budeš mít zájem, stáhneš tady

imgcdn.pandora.tv/...

Na prohlížení fotek nebo obrázků si stáhni některý z free programů - IrfanView, Gimp, Fast Stone Image Viewer

www.stahuj.centru/...

pepyk93*
hodnocení

0x

Nevím,zda WIN media player je na ,,spouštění" fotek.

Zkuste WIN Media player reinstalovat...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]