Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
nedavno jsem cetl, ze se v biosu da nastavit spousteni pc pomoci kombinace libovolnych klaves. Vzhledem k tomu, ze mam pocitac dosti nepristupny, bylo by to pro me vysvobozujici reseni. Proto jsem se chtel zeptat, zda toto podporuji i starsi zakladni desky, popripade kde v biosu se da toto nastavit.
Dekuji moc za vase odpovedi.
v biosu budě nějaké security nebo něco takového a buď heslo pro vsup do biosu nebo pro spuštění počítače, takže nejspíš to nebude kombinace kláves pro spuštění, o tom jsme zatím neslyšel ale prostě heslo, mám to také nastavené kvůli krádeži, v mém případě nepomůže ani vložení hdd do jiného počítače.
Coz o zabezpeceni mi tolik nejde, spise mam problem ze pocitac mam az vzadu za skrinku a dostat se k tlacitku power neni vzdy jednoduche A slysel jsem ze prave bios nekterych desek by mel umoznit spustit pc misto tlacitka power kombinaci nekterych klaves na klavesnici. Bohuzel o tom uz nic vice nevim, tak me jenom zajimalo jestli nekdo nebude vedet vice ...
Tuto vlastnost používám už hodně dlouho. Hledej pod označením * KB Power ON Password, nebo * Hot Key Power ON. Bude to někde v Power Management Setup v BIOSu. Hlavně pak to "heslo" nezapomeň. Ale ne všechny desky toto umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.