Nejste přihlášen/a.
Čau všem,
mám ADSL od O2 s modemo-routrem Huawei 520 a nyni bych si k němu připojit Asus W500gP a k němu připojit tiskárnu. Takto bych chtěl udělat aby modli všichni v síti tisknout a síťové tiskárně. Když jsem to propojil tak se vše rozeběhlo = PC připojené na W500gP dostavlo IP v rozsahu routru Huawei, ale přestal být v síti vidět router W500gP = prostě ho nelze spravovat a ani na něm tisknout...?. Když jsem zkusil síť bez routru Huawei tak jsem tisk v pohodě rozchodil.
Poraďte jak to spravně nastavit, abych tisknul a měl i internet...
Asuse nastav jako klienta - aby dostal IP od Huaweie (ideálně tam dej do DHCP aby Asus měl pořád stejnou) a k Asusu připoj a nastav sdílení tiskárny.
Ono to funguje - spojím je a ASUSE nastavim na router a jede = internet je dostupný i na výstupech ASUSE. ztratí se samotny asus. Huaweie ma adresovy rozshah od 10.0.0.1 a také v tomto rozsahu jsou IP adresy PC pripojenych za Asusem. Ale adresa Asuse byla 19.168.1.1 a ta neni k dipozici = nelze tisknout a ani dale ASUSE konfigurovat (musi se HW RESETNOUT).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.