Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV karta pod Windows 7 nejde

Od: ivi® odpovědí: 8 změna:

Zdravím

Nemohu nainstalovat TV kartu do win.7 ,ani když jsem dal XP Mode a Virtual PC.

Nevíte jak na to? TV karta - WinFast 2000 EXPERT

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

4x

Stáhnout ovladače. leadtek.com.tw/...

ivi®
hodnocení

už to kartu naslo,ale nenajde to žádný program.Stále mi to blokuje jeden ovladač.Co s tím

celp*

Pokud jsou ovladače naistalovány,tak to chce ještě program pod kterým to bude fachčit.Na těch stránkách je i aplikace pro Win7.

ivi®
hodnocení

Stáhl jsem aplikaci,nainstaloval +ovladače.Karta jede,ale nejde zvuk Stále mi to píše ovladač zablokován .

ar*

Není lepší koupit v dnešní době digital respektive hybrid. Zkoušel jsem Aver ,pak Leadtek,Pinacle,Haupagea Gigabyte actejně jsem se vrátil k Aver speedy.Gigybyte byla taky dobrá,nejhorší byla Haupage

Jinak Leadtek Winfast TV2000 XP Expert by mněl v 7 chodit

leadtek.com/...

stany*
hodnocení

2x

Protoze Win 7 ani Vista tato karta nepodporuje. Virtual PC a XP mode jsou jen simulace a vy potrebujete ovladace na Win 7. Pokud tu kartu budete chtit pouzivat, preinstalujte PC na WIn XP nebo tuto kartu vymente treba za tuhle:

azobchod.cz/...

ivi®
hodnocení

Jaký má smysl xp mode? Myslel jsem,že je to právě na tyto problémi.

stany*

XP mode je softwarova zalezitost, napr, pro hry, ktere nejedou na 7 jedou na XP se rsi timto zpusobem. Jinak vetsina TV karet si dobre rozumi i s obycejnym Windows media center, tak bych asi nehledal zadny specialni program...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]