Nejste přihlášen/a.
Pomocpomoc.Můj 7letý syn v nestreženém okamžiku mne něco zmáčkl na PC a zmizela mi fotka ńa ploše ale hlavně nejdou spustit žádné fotky a videa ve složkách.Ty složky zůstaly i názvy -když dám vlastnosti tak velikosti vše tam jako je ale ty žluté ikonky ne,jen jejich názvy.Nezná heslo administrátora takže vymazat to nemohl.Nevím co stímMoc díky za radu.Jsou to Wisty.
Tááák to nejde pořád...
Tyyyjo to vůbec nevím jak-prostě otevřu složku fotek a tam zustaly jen názvy jinak je vše bílé
Myslím, že nejjednodušší bude vrátit se bodem obnovení
Ovládací panely>Centrum zálohování a obnovení
Tyyyjo to vůbec nevím jak-prostě otevřu složku fotek a tam zustaly jen názvy jinak je vše bílé
Sondaw nemůže mít to samé jako já tenkrát, že mě taky všechny obrázky zmizely zmizelo?
Jen nápad.
Tak beru zpět.
Ahojky-omlouvám se za pauzu-nevím jestli tam jsou ale podle velikosti ano.Zmizeli i nahrané pořady z tv at vQuckPlay tak WinMediacenter ale složky zustaly i názvy,když to rozkliknu tak mám bílej monitor jen s názvama popřípadě číslama nebo datumama-prostě všechny videa a obrázky nejdou spustit a zmizela i tapeta syna na monitoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.