Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou obrázky

Od: dodod* odpovědí: 8 změna:

Pomocpomoc.Můj 7letý syn v nestreženém okamžiku mne něco zmáčkl na PC a zmizela mi fotka ńa ploše ale hlavně nejdou spustit žádné fotky a videa ve složkách.Ty složky zůstaly i názvy -když dám vlastnosti tak velikosti vše tam jako je ale ty žluté ikonky ne,jen jejich názvy.Nezná heslo administrátora takže vymazat to nemohl.Nevím co stím*bezim*Moc díky za radu.Jsou to Wisty.

doplněno 28.11.09 20:56:

Tááák to nejde pořád...*zed**zed*

doplněno 28.11.09 21:10:

Tyyyjo to vůbec nevím jak-prostě otevřu složku fotek a tam zustaly jen názvy jinak je vše bílé

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Myslím, že nejjednodušší bude vrátit se bodem obnovení

Ovládací panely>Centrum zálohování a obnovení

Nejdou obrázky
dodod*
hodnocení

Tak jsem to ůspěšně udělal ale vůbec nic...*kafe*

sondaw*

Můžeš sem dát obrázek kde a co ti to vlastně dělá?

dodod*
hodnocení

Tyyyjo to vůbec nevím jak-prostě otevřu složku fotek a tam zustaly jen názvy jinak je vše bílé

sondaw*

V jakém programu obrázky prohlížíš, nemáš zrušené přiřazení obrázků k určitému programu?

papene*

Sondaw nemůže mít to samé jako já tenkrát, že mě taky všechny obrázky zmizely zmizelo?

Jen nápad.*nevi*

doplněno 28.11.09 23:23:

Tak beru zpět.

sondaw*

Jenže on tam obrázky má, ale bez ikony, má jenom názvy těch obrázků

dodod*
hodnocení

Ahojky-omlouvám se za pauzu-nevím jestli tam jsou ale podle velikosti ano.Zmizeli i nahrané pořady z tv at vQuckPlay tak WinMediacenter ale složky zustaly i názvy,když to rozkliknu tak mám bílej monitor jen s názvama popřípadě číslama nebo *mala*datumama-prostě všechny videa a obrázky nejdou spustit a zmizela i tapeta syna na monitoru.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]