Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam mensi problém s modrou obrazovkou...vetsinou se objeví kdyz se prihlasuji na icq a zároven mam otevrené nejake okno na netu...treba kdyz se divam na online filmy...jak se to da ,,opravit?
Když ti naskočí ta modrá obrazovka,tak zmáčni tlačítko Print Screen (najdeš ho na klávesnici úplně nahoře nad šipkama,nad tlačítkem delete).Potom otevři malování a zmáčkni CTRL+V.
Vloží se ten obrázek,ulož ho.Potom ho vlož sem na poradnu.Napiš novou odpověď,dole zaškrtni VLOŽIT OBRÁZEK a dej odeslat.Při vkládání tvého příspěvku se tě to zeptá na cestu k souboru.Vyber soubor a dej pokračovat.Toť vše...
takzvaná obrazovka smrti je ve většině případů problém ovladačů. V horní části textu by mohlo být anglicky hovořeno o nějakém problematickém souboru (ovladači), většinou s příponou .drv. Podle toho se pozná, co dělá problémy. Následná aktualizace daného ovladače by mohla problém vyřešit.
Ted sem mi tam opet objevila ta modra blbka a tak sem teda zmackla na screen print, pak sem otevrela malovani a dala sem ctrl+v a nic se mi nevlozilo
Hele mi se to stalo je jednoduché tento problém odstranit. Stačí si stáhnout antivir AVG ne jiný a nechat s tím projet celý počítač chvíli to potrvá to hledání ale problém ti zmizí mám to z vlastní zkušenosti a radil mi odborník. AVG stáhneš např. na stahuj.cz
Řekl bych jakýkoliv antivir a pak prográmky jako spybot, adaware, trojan hunter a to vše postupně spustit ale při vypnutých bodech obnovení
NE bylo mi řečeno že to dokáže udělat jen AVG! já jsem měl antivirový program (nod32) a ten mi projížděl počítač každý den a ten nic neudělal. AVG taky nic nenašlo, ale problém po zkontrolování AVGéčkem zmizel. já jsem AVG potom odinstaloval a funguji dodnes
Nevěř všemu co slyšíš. Jde jen o to že nějaký vir/trojan nemusí jiný antivir odhalit. Zrovna to co píšeš je úplná blbost, aby problém zmizel jen tak že jsi to projel testen...mno ale mysli si co chceš
Nevěř mi ale problém mi zmizel. Mimochodem problém byl takový že když jsem zapnul jakýkoliv prohlížeč internetu(internet explorer,Google chrom...) tak mi zmodrala obrazovka a NTB se restartoval toto jsem dělal celé dny než jsem napsal jeden e-mail Věř si čemu chceš teď mi internet jde bez problémů antivir používám AVAST a ten je super
ja tez mam avast a taky anti-malware, myslela sem ze mi to postaci ale jak rikate tak asi ne...
doplněno 29.11.09 19:08:uz sem si teda zacala instalovat to avg ale ma to nakej ,,problem,, s avastem pry ho mam odinstalovat, ale ja ho nechci odinstalovat chci totiz to avg jen docasne...
Tak to nevím jestli se to dá obejít. skus třeba vypnout rezidentní ochranu avastu a pak to AVG zkus naistalovat jinak nevím
Tak to si nemyslím že když vypneš rezident tak to pujde nainstalovat,já měl kdysi NODa a taky sem ho musel odinstalovat když jsem si dával AVG.Už jsi projela PC nějakym anti-malware?Viz výše co radí maverick.A doporučuji ještě zkusit Malwarebytes nebo Superantispyware.
aha aha dobre a jak mam vypnout rezident? jinak pouzivam i malwarebytes a nepomaha to vesinou to nic nenajde
2x klikni na ikonu avastu(dole vpravo u hodin) najdi si rezidentni štit a dej zasatvit,ale podle mě to nebude mít vliv na instalaci AVG
Mi AVG taky nic nenašlo, ale problém mi zmizel takže neco na to avg bude. Mi ale šlo avg nainstalovat i když jsem používal nod32 tak nevím co to bylo za avg tuším že AVG free edition
Uz sme si nainstalovala avg free edition a naslo to jen nejake cookies tak uvidim za par chvil jestli se stale jeste bude objevovat ta modra zlobilka...dekuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.