Nejste přihlášen/a.
Sháním PC Tablet, v rozmezí 2-3.000,-Kč. Rozhoduji se mezi Genius G-pen M712, Genius New Sketch a Trust TB 7300. Máte prosím někdo zkušenosti s některým z nich, případně který by jste doporučili? Sloužit má hlavně k úpravě fotografií a obrazů, pro středního uživatele. Děkuji za odpověď.
PC tablet snad v dnešní době není potřeba používat. Jeto hroznej krám, zabírající místo. v mém oboru se používal před 10ti lety. tedˇ už snad vše nahrazují ikony v příslušném programu. Mě se to jeví, jako že jste několik nemálo let zaspal dobu. A nebo jestli vůbec neužíváte nějaký předpotopní program. Můžete napsat ,co to je za program k úpravě obrázků, který pracuje s tabetem. .? Mi. (suprodborník tedy nejsem, přiznávám, ale už dlouho jsem jej nikde neviděl)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.