Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování filmu na DVD pro všechny typy

Od: miras* odpovědí: 15 změna:

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak udělat abych vypálený film mohl pustit na lepším DVD. Na mojem DVDčku za 1000kč jdou všechny palene filmy normalně pustit, ale otec má domácí kino cca za 10 000kč a po vložení disku se napíše nelze přehrát. Jak to mam udělat abych to mohl pustit i na tom lepším DVDčku... staženej film se většinou uloží ve složce VIDEO_TS. díky za radu

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Nejspíš s tím moc udělat nepůjde.Prostě se té drahé DVD mechanice něco nelíbí,a proto hlásí...;)

Je možné,že rozpozná pálená DVD a ty prostě nepřehraje...

Budeš si to muset přehrávat na tom tvém starém dobrém DVD...

perda*
hodnocení

0x

Zkus to vypálit na DVD-R nebo naopak na DVD+R (podle toho co nejde), některé přehrávače umí jen jeden typ.

hodnocení

0x

Měla jsem ten samý problém,rekorder Philips-nebral klasicky stažené filmy v dvd formátu-není to dvdčkem ale musí se opět film převést v konvertoru do dvd formátu,pak ti to pojede v normálním i starším recorderu,nevím jak je to možné al tyto starší typy pokud je neprojedeš konvertorem tak ti to prostě nevemou

miras*
hodnocení

např: nějaký konveter?

miras*
hodnocení

mam Any Video Conveter ... a ted do jakeho formatu to mam previst? avi, mpg, wmv?

petr123*
hodnocení

0x

Nejde o cenu, spíš o to že otec má starší DVD přehrávač který nepodporuje AVI formáty filmů při přehrávání.

Takže řešením je "překonvertovat" tvůj soubor s filmem na normální formát DVD filmu a ten pak vypálit. Dej si do Google hledat něco ve smyslu "AVI 2 DVD" nebo "convert AVI to DVD" a nabídne ti to plno programů které to dokáží. Jen ta konverze chvíli trvá, jestli máš starší počítač tak i v řádu hodin.

miras*
hodnocení

tady jde o to že já mám film rozdělený nemám ho v avi přikládám foto sdilej.net/pics/2/...

Vypalování filmu na DVD pro všechny typy
Vždyť do máš ve formátu DVD. V Neru dej vytvořit DVD Video a do složky Video TS přetahej všechny soubory, vypal to a mohlo by to fungovat. Že vypálíš nějakou placku špatně to se stane, z toho nebuď na prášky.
mikel96seznamcz

hey a kdyš chci vypálit ten film tak dám udělat datové DVD nebo něco jiného?

miras*
hodnocení

nějakej program abych mohl všechno spojit v jedno?

já mám tento ale plnou verzi,zkopíruj do něj ty soubory a převed,trvá to tak 90 min.- www.dwn.cz/conver/...

miras*
hodnocení

super programek mi pekně převedl film ale samodřejmě že to má zase do pi** nějakej háček zkur***nej text přes obrazovku KUPTE SI ORIGINAL ty voe a uz me to fatk se** to neni zadnej program omg? vyplacal jsem na tom uz 3 DVDčka tvl

miras*
hodnocení

super našel jsem si klíč tak to už snad pude

sorry zapoměla jsem ti říct že pokud nebudeš mít klíč tak ti ve filmu poběží ony titulky -zakupte si plnou verzi

miras*
hodnocení

stačí si na netu najít licencni klic a mas to zadarmo *smich*

výtka
Upozornění od sys maverick 28. 11. 2009 14:13:30
chlub se s tím a budeš mít i problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]